Magazin > VIP
1358 ogledov

Znani Slovenec pravi, da so poročene boljše kot samske

tomaž gorec Youtube
Če poznate njegovo zgodbo, morda razumete, zakaj je takega mnenja.

Vloger, popotnik, podjetnik in avtor priročnika Vse se da, če se hoče! Tomaž Gorec je v podkastu snemalca Davida razkril, zakaj se bolj boji veze s samskimi ženskami kot s poročenimi. 

"Poročene ženske se imaš najmanj za bati. Nikjer ne bo govorila okoli, ne bo te lovila na nekaj, da bo zanosila, ne bo mi vsak dan zjutraj s sporočili težila, ko na šiht pridem in imam cel kup dela … Potem pa dobim SMS in ona pričakuje, da ji bom v petih minutah odgovoril. Če ne odgovorim v petih minutah, pa dobim SMS, zakaj ji ne odgovorim. Mislim, jaz sem prestar za take igrice," pravi Tomaž.

Tomaž, ki je bil nekoč lastnik ene najbolj obiskanih diskotek pri nas, diskoteke Afrika v Trebnjem, je imel veliko število ljubimk, svoje bogate ljubezenske in spolne izkušnje je razkril tudi v svojem knjižnem prvencu, čeprav števila žensk, ki so šle čez njegove rjuhe, nikoli  ni razkril.

Da bi razumeli njegovo mnenje, zakaj se mu zdijo poročene ženske "manj nevarne", pa morate poznati njegovo življenjsko zgodbo. Ena izmed Tomaževih ljubimk je pred leti namreč zanosila in mu dejstvo, da je oče, razkrila šele v pozni nosečnosti. 

Hčerko je spočel z natakarico, ki je delala v njegovi diskoteki in mu je to povedala šele, ko je bila v sedmem mesecu nosečnosti, čeprav jo je že prej vprašal, ali držijo govorice, da pod srcem nosi otroka. Prepričan je, da ga je hotela stisniti v kot, ker je verjela, da bo z njo, če mu rodi otroka. 

"Ampak nisva bila niti približno kompatibilna," je v podkastu snemalca Davida povedal Gorec in razkril, kako je izvedel za novico. Dobil je klic njenih družinskih članov, da se morajo pogovoriti. "Obnašali so se tako, kot da bi ti oropal banko in to vem le jaz in te imam v šahu. 'Če ne boš naredil tega, te bom prijavil policiji ...'  To me je odbilo. Ta ženska je nato rodila, jaz stikov nisem želel imeti, ker sem se počutim prevaranega in od takrat naprej se žensk bojim."  

Hčerka se mu je rodila, ko mu je bilo 28 let. "Diskoteko sem odprl, da bom žural in potem ti ena pove, da je noseča. Jaz na to nisem bil niti približno pripravljen. Kot bi tebi rekli, pojdi za astronavta in boš šel jutri v vesolje. Tudi ego in trma ... Verjetno ni čisto prav, kaj sem naredil," je dejal. Tomaž in njegova hči sta sicer bila nekaj časa v stikih. Ko je bila v najstniških letih, mu je na Facebooku poslala prošnjo za prijateljstvo. Žal se njun odnos v vsem tem času ni poglobil, več o tem je Gorec povedal v svoji knjigi.

 

Komentarjev 2
  • jakec1575 08:00 29.september 2024.

    ta clovek nima vseh kolesc. mislim. delaven je, samo….

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:56 29.september 2024.

    Dober da krave ne nosijo gat,drugač jo ne bi videl

Sorodne novice