Magazin > VIP
8429 ogledov

Uff, ta podatek o fantu Ule Furlan povzroči kurjo polt!

Ula Furlan Instagram
Skoraj neverjetno, kakšna usoda ...

Voditeljica, igralka, novinarka in manekenka Ula Furlan Molk je ena naših najbolj zaželenih dolgonogih lepotic, ki je bila kar nekaj časa samska. A pred dobrima dvema letoma se je to spremenilo. Ulo so poleti 2022 namreč ujeli na pijači v družbi temnolasca, s katerim sta si izmenjavala nežnosti, lepotica pa je bila menda videti srečna kot že dolgo ne.

Sedaj je jasno, da je že več kot dve leti srečna z Domagojem Jankovićem, zagrebškim gledališkim, filmskim in televizijskim igralcem, ki je nastopal v serijah Kud puklo da puklo, Crno-bijeli svijet, Prava žena, filmih Broj 55, Narodni heroj Ljuljan Vidić, številnih gledaliških predstavah in je soustanovitelj Kunst Teatra. Leta 2022 se je preizkusil tudi v hrvaški različici šova Zvezde pojejo, glede zasebnega življenja pa o njem ni znano veliko, le to, da naj bi bil nekoč v dolgoletni zvezi z igralko Hrvojko Begović.

Da sta Ula in Domagoj zaljubljena do ušes in še čez je jasno že na prvi pogled, pogosta pa zaljubljene utrinke delita tudi na družbenih omrežjih. Ula je svojemu dragemu z nizom prikupnih fotografij ta teden čestitala za rojstni dan in razkrila podrobnost, ob kateri vas bo oblila kurja polt. Ulin srčni izbranec in njen pokojni oče, priznani scenarist Silvan Furlan, imata rojstni dan na isti dan. 

"Lahko bi našli precej razgibanih simbolik v tem, da je imel moj tati na isti dan rojstni dan kot ga imaš ti. A druge, kot to, da sem zaradi enega jaz uspela postati življenje in da se mi je s tabo življenje zgodilo - v resnici ne vidim in ne potrebujem. Hvala za vedno vzneseni korak, Domi, za to, da sem kdaj lahko celo glasnejša od tebe (hi hi), hvala, da ob tebi s polnostjo živim to, kar sem in česar o sebi še ne vem, spoznavam. Hvala, da me držiš za roko in z mano tečeš z vso brzino na skok v morje življenja z glavnega pomola. Vse najboljše, ljubav. Da nama bo v najini sprotno komponirani harmoniji šlo. Uigrano. Za zmeraj," je Ula zapisala na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ula Furlan (@ulaf)

Komentarjev 1
  • radovednica 11:55 05.september 2024.

    Uh ja, kakšna lepotica le, hči pijane matere in neznanega žrebca za eno noč, en skok, pa je ratalo. In spet ena glupača, ki mora imeti obvezno ćefurja. Kur.....a običajna.

Sorodne novice