Magazin > VIP
15079 ogledov

Ana Maria Mitić razkrila ljubezenski status, ki ji ga ne bi pripisali

Ana Maria Mitič Planet TV
"Pri taki babi je to težko," je njen status komentiral znani Slovenec.

Ta teden v kulinarični oddaji Riba, raca, rak kuhajo Ana Maria Mitič, Nuša Derenda, Alex Volasko, Manca Špik in Franci Kek. Prva gostiteljica je bila Ana Maria, ki je dobila za izziv, da ob predjedi postreže marmelado. Ker je za predjed pripravila marmeladne srčke, pa se je tudi pogovor nadaljeval v ljubezenski smeri. Alexa je namreč zanimalo, ljubezensko življenje nedavno samske Ane Marie. Odgovor pa je presenetil prav vse.

"Kako pa kaj tvoj srček, imaš kakšnega," je bil neposreden Volasko, in to že kar ob predjedi. Nuša pa je priznala, da vse malce zanima Anino zasebno življenje in "srčne zadeve". "Jaz kar uživam v celibatu, veš. Te moram razočarati. Bila vezana, razvezana in sedaj uživam v tem, da se posvečam sebi in seveda sinu Levu. On ima moje srce čez in čez," je odgovorila Ana Maria, kar je Alex kar težko verjel: "Pri taki babi je težko biti v celibatu, verjamem, da ima marsikatero ponudbo. Sploh pa v igralskih vodah, se tarejo."

Omizje se je res poglobilo v njeno ljubezensko življenje, Franci ji je svetoval, da naj se "iskanja" loti, ko bo šel njen sin v šolo. "Za Ano Mario fant bi moral biti velik 193 cm, temnolas, vitke postave, mora izhajati iz Dolenjske pa malo starejši. To bi bil fant za Ano Mario Mitič, če mene vprašate," je pripomnil Kek in zdi se, da je s tem opisal kar sebe. 

Manca in Nuša pa sta jo vprašali, kakšen tip moškega ji je všeč. Ana je povedala, da jih ni imela veliko, da jih lahko prešteje na manj kot prste ene roke, a da so si bili med sabo zelo različni. "Toliko raznolikosti, da ne morem potegniti rdeče niti. Zdaj bi morda nekaj čisto drugačnega. Če je profil Jan Oblak, z veseljem. Da je fit, postaven, čeden, mora ti biti všeč, a to ni vse, ne gledamo samo na zunanjost," je povedala, Kek pa pripomnil: "Morda bi pasala, samo Jan Oblak ima punco, ker spremljam njegovo ljubezensko življenje." Nuša ji je nato predlagala koga, ki je podoben njenemu možu: "Frenka sicer ne dam, morda ima pa kakšnega prijatelja. Morda bi našli kakšnega, saj Slovenija ni tako majhna." 

Ana je podrobni pogovor o svojem stanu nato zaključila s tem, da se je strinjala z Nušo: "Nuša je dobro rekla. Takrat ko nič ne pričakuješ, se zgodi, pustimo se presenetiti. Pot pa delaš samo, ko hodiš. In kam jaz hodim? Za svojimi cilji, kar se mi zdi edino pravilno. Ne pa slepo slediti nekomu, samo zato, ker ti je všeč ... Bomo videli." 

Komentarjev 2
  • Pierre 17:21 17.september 2024.

    Skupo će je platit taj koji je ne zna!!

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:26 17.september 2024.

    Igralci ne bi smeli imeti otrok,ker pač mislijo,da živijo normalno

Sorodne novice