Magazin > VIP
23864 ogledov

Tako predrzno vprašanje je postavila o ljubezenskem življenju Tine in Goloba

tina gaber, robert golob, ićkoti Marjan Cerar
Kar neposredno v obraz si jo je upala vprašati to …

Tina Gaber je ta teden lansirala novi del svoje spletne pogovorne oddaje, katere tema je bila ljubezen. Tinin sogovornik je bil tokrat psiholog Timotej Strnad, ki ga mnogi poznajo kot partnerskega svetovalca v šovu Ljubezen na prvi pogled. 

Timotej je v dobro uro dolgem pogovoru razložil razlike med zaljubljenostjo in ljubeznijo, pojasnil genetske, fiziološke in biološke zakonitosti tega stanja, razgrnil zgodovinska dejstva in pojasnil določena vedenja s psihološkega in kulturnega vidika. Vsekakor pogovor, ki tudi z znanstvenega vidika ponudi veliko odgovorov na večno vprašanje, kaj je to ljubezen, kaj je zaljubljenost, kako se zaljubimo, kako se odljubimo in tudi, kako ljubezen prebolimo. 

In čeprav so Tinini poslušalci zagotovo čakali, da bo razkrila tudi kakšen delček o svojem ljubezenskem življenju s premierjem Robertom Golobom, tega niso dočakali. Je pa na začetku oddaje vseeno razkrila resnično anekdoto in predrzno vprašanje, ki si ga je zagotovo postavil že marsikdo in ne le Tinina znanka.

"Zadnjič smo odhajali iz restavracije, za mano je hodila znanka, bila je že malo pozna ura in morda smo takrat malo bolj iskreni. Prišla je do mene, pogledala malo stran in rekla: 'Tina, daj mi iskreno povej, ali je v tem vajinem razmerju ljubezen?' In jaz jo ogledam in rečem, kaj pravzaprav sploh je ljubezen," je Tina povedala v uvodu in pustila, da odgovor, kaj je pravzaprav ljubezen, poda Timotej. 

Tinina prejšnja epizoda je dvignila veliko prahu, marsikdo namreč ni vedel, da v Sloveniji v ujetništvu in katastrofalnih razmerah še vedno živijo štirje rjavi medvedi. Več o tem TUKAJ. 

Komentarjev 7
  • Avatar Zoran
    StarMačk 09:38 19.september 2024.

    Če bi lahko bila iskrena bi povedala, da je sama z njim zaradi koristi, njemu pa tudi odgovarja hetero kamuflaža...

  • johan 09:16 19.september 2024.

    Tina je res zabita. Dejansko ne ve, kaj je ljubezen🤣 🤦

  • matermila 08:04 19.september 2024.

    Kaj vi živite od neumnosti ?

Sorodne novice