Magazin > VIP
1059 ogledov

Vlomilec ne bo Oliverja nikoli pozabil

Jamie Oliver FameFlynet
Kdo bi si mislil, da je slavni kuhar tako pogumen?

Jamie Oliver ni spreten le za štedilnikom, temveč tudi pri lovljenju nepridipravov. Britanskega kuharja so namreč razglasili za heroja, saj je ujel vlomilca, ki je skušal pleniti po njihovi ulici v Londonu. Jamie je pri sosedih slišal trušč in ko je odprl vrata, da bi videl, kaj se dogaja, je videl nepridiprava, ki je želel vlomiti v njegovo hišo. Vlomilec se ga je ustrašil in poskušal zbežati, a se je Jamie pognal za njim, ga ujel in držal, dokler sosedi niso poklicali policije. 

Jamie Oliver Magazin Jamie Oliver o svojih najbolj črnih dneh

Jamie se ni dal zmesti in dogodeg ga prav nič ni vrgel iz tira. Po herojski potezi se je smejal in šalil s policisti, kot da ni bilo nič. Vsi so si bili enotni, da je bilo to zelo hrabro in nesebično dejanje in se mu zahvaljevali, je izdal vir. Nepoznanega moškega, ki je vznemiril celotno sosesko, pa so odvedli v pripor, a so ga brez obtožnice hitro izpustili. 

vlom tat vlomilec prebrisan Slovenija Vlamljal v času, ko so bili stanovalci doma
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice