Magazin > VIP
2889 ogledov

Za dekleta ne ve, a Barron Trump očetu poroča o "vročih tipih"

barron trump Profimedia
Barron zagotovo ne bo vesel, da oče razkriva te podrobnosti.

V primerjavi s svojimi veliko starejšimi polbrati in sestrami je bil Barron Trump med odraščanjem večinoma zaščiten pred očmi javnosti. Zdaj pa naj bi se oče vse bolj obračal nanj, da bi mu pomagal pridobiti podporo mladih volivcev prek "vročih" vplivnežev in ustvarjalcev spletnih vsebin. "Pripoveduje mi o vseh 'vročih' fantih, ljudeh, za katere še nikoli nisem slišal. Vedno mi svetuje, 'oče, ta tip je vroč'," je Donald Trump povedal za Fox News. 

Najstnik naj bi bil aprila vpleten v pripravo tako imenovanega banketa moči v Trumpovem letovišču Mar-a-Lago, ki sta se ga udeležila Bet-David in tako imenovani "naslednik" Andrewa Tata Justin Waller.

Barron naj bi stal tudi za Trumpovim 90-minutnim intervjujem z vplivnežem Kicka Adinom Rossom avgusta, kjer je njegov oče prejel zlati Rolex in Teslin Cybertruck.

Podrobnosti o zmenkarijah svojega najmlajšega sina Barrona je Trump sicer razkril le mesec po tem, ko je 18 let stari politični potomec začel svoje študentsko življenje na Univerzi v New Yorku.

Nekdanji predsednik se je v četrtek pojavil v oddaji PBD Podkast. Na vprašanje, ali je najstnik "dober z ženskami", je njegov oče razkril, da, kolikor mu je znano, nikoli ni imel partnerice. "Nisem prepričan, da je že tam," je povedal predsedniški kandidat in dodal: "Mislim, da še ni imel dekleta."

"Ne moti ga, da je sam, vendar je nekdo, ki se dobro razume z ljudmi," je Trump pojasnil. Nekdanji predsednik je namignil, da Barrona morda trenutno bolj zanimajo knjige kot zmenki, pri čemer je hvalil njegov intelekt in dobre ocene. "Je zelo pameten in dober učenec. Hodi v odlično šolo, gre mu zelo dobro in je zelo prijazen fant," je dejal Trump.

Kot pravi nekdanja prva dama Melania Trump, Barron uživa v svojem prvem mesecu kot bruc. Med nastopom v oddaji The Five na Fox News je prejšnji teden povedala, da njen sin "obožuje svoje sošolce in profesorje." Dodala je še: "Dobro mu gre, uživa, da je spet v New Yorku."

Donald Trump | Avtor: Profimedia Donald Trump na predvolinem zborovanju. Profimedia

Komentarjev 2
  • Nevica 14:47 24.oktober 2024.

    Ender3, še veliko huje je, da Slovenci in tudi cel svet celo slišimo Goloba, svet pa je videl tudi njegovo krapinsko obnašanje sredi Newyorka, ko se je mala žaba skoraj razpočila tam kjer se pogovarjajo sloni. Potem pa je nadaljeval ...prikaži več z dear Joe....to pa najbrž ni bil samo kokain, je moralo biti že kaj hujšega, če je Golob menil, da se sme takole pogovarjati....

  • Ender3 10:18 24.oktober 2024.

    Avtor bi lahko napisal tudi prispevek kako je Trump v nekdanjem odmevnem nastopu ostal brez zvoka na mikrofonu. Izraz njegovega obraza in 20 min..kriljenju z rokami na odru je bil zgovoren, da ne rečem tragikomičen.

Sorodne novice