Magazin > VIP
593 ogledov

Vsi so Melanii očitali, da se Slovenije sramuje, s tem je zavezala jezike

melania trump Profimedia
V resnici je imela srečno otroštvo!

V ZDA so začeli prodajo knjige spominov Melanie Trump z naslovom Melania, v kateri želi nekdanja prva dama v obilici neresničnih trditev medijev prikazati, kdo v resnici je. Že dolga leta namreč o njej kroži marsikaj, med drugim tudi očitki, da se Slovenije sramuje. No, sedaj jim je zavezala jezike.

Svoje odraščanje v Sevnici je opisala kot srečno. Njena mama Amalija je bila šivilja, ki je odraščala na kmetiji, njen oče Viktor pa je bil prodajalec avtomobilov. S sestro Ines sta jo peljala na koncerte Eltona Johna in Tine Turner, da bi se počutila ‘bolj povezano s sosednjima državama Italijo in Avstrijo’.

Spomnila se je tudi incidenta, ko je UDBA leta 1978 zaradi ‘sumljivega življenjskega sloga’ njenega očeta preiskala njihov dom. Iskali so dokaze o kriminalni dejavnosti, potem ko ga je nekdo prijavil.

"Sosed, morda kolega ali celo domnevni prijatelj je očetov vozni park prijavil oblastem. Moj oče ni bil nikoli obsojen za kaznivo dejanje in nikoli zaprt," je povedala in zanikala, da je bil njen oče komunist. “Njegovo članstvo v komunistični partiji je bilo obvezno, saj je partija uvedla samodejno mesečno izplačilo dela njegove plače,” je zapisala v knjigi. 

"Moji družini, tako kot mnogim drugim, je uspevalo zaradi ambicioznosti, odločnosti in močne delovne etike mojih staršev," je zapisala Melania. Povedala je, da je pogosto smučala v Alpah in dopustovala na hrvaški obali. Družina si je lahko privoščila zasebno varuško, za katero je Melania zapisala, da je pekla čudovite rojstnodnevne torte.

“Danes kroži nešteto zgodb o mojem otroštvu, ki pa so pogosto napačne, slikajo mračno in netočno sliko mojega odraščanja. Moje otroštvo je bilo namreč polno sreče, lepote in pozitive,” je dodala.

V knjigi se spominja enega od njenih najlepših trenutkov iz otroštva, ko je njen oče domov pripeljal ‘čudovitega francoskega citroena maseratija’, ki ga je opisala kot najlepši avto, kar jih je kdaj videla. "Še vedno se spomnim vznemirjenja, ko sem v njem sedela z očetom in vpijala vsak trenutek. To je bila čista pustolovščina, vez, stkana na odprti cesti in okus svobode.”

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • kapibara 14:18 09.oktober 2024.

    Bravo Lepa Naša Melani.. zavezala si gobce vsem nevoščljivim parazitom amebam zajedavcem...