Magazin > VIP
931 ogledov

Sredi predvolilnega pompa nov dojenček za Donalda Trumpa

Donald Trump Profimedia Donald Trump na predvolinem zborovanju.
Ena najbolj znanih družin na svetu se bo povečala!

Najmlajša hči Donalda Trumpa, 30 let stara Tiffany Trump, je noseča. S soprogom Michaelom Boulosom pričakuje prvega otroka. Novico je na enem izmed predvolilnih srečanj v Detroitu delil kar Donald Trump. 

Tiffany je Trumpov edini otrok, ki ga ima z bivšo ženo Marlo Maples, s katero se je poročil po ločitvi od Ivane Trump. V zakonu s pokojno Ivano so se mu rodili trije otroci, s sedanjo ženo Melanio pa ima polnoletnega sina Barrona

Tiffany in Michael sta zvezo začela leta 2018, spoznala sta se v klubu Lindsay Lohan, poročila pa leta 2022. Michael, ki je dedič več milijard vrednega nigerijskega konglomerata Boulos Enterprises, se je rodil v Libanonu, odraščal pa v Nigeriji.

Zdi se, da se družina predsedniškega kandidata Donalda Trupa v tem predvolilnem obdobju trudi biti čim bolj opazna. Celo tisti člani, ki se neradi izpostavljajo, kot sta Tiffany in Melania. Nekdanja prva dama Melania Trump (54) je celo prvič po dveh letih privolila v intervju. Žena Donalda Trumpa je ob izidu svojih spominov, 8. oktobra 2024, razkrila celo doslej neznane podrobnosti o svojem zakonu z nekdanjim predsednikom ZDA. 

"Čas je, da povem svojo zgodbo in resnico," je dejala Melania v pogovoru za Fox News, objavljenem v četrtek, 26. septembra.

Melania je v intervjuju spregovorila tudi o njuni zaroki, leta 2004: "Bil je moj rojstni dan. In bila je Met Gala. Vse v enem večeru. Bila sva že doma, oba v gala oblekah, ko me je zaprosil." Po besedah ​​Melanie njen mož takrat ni razkril svojih političnih ambicij: "Takrat o tem nisva govorila. Šele kasneje je omenil, da se želi politično angažirati." 

Na vprašanje, kaj meni o tem, da njen mož ponovno kandidira za predsednika, je jasno povedala: "Podpiram ga." 

Komentarjev 2
  • bleki 14:21 11.oktober 2024.

    Klovni.

  • Avatar Slayer
    Slayer 13:55 11.oktober 2024.

    GO GO TRUMP!!!

Sorodne novice