Magazin > VIP
7493 ogledov

Foto: Je Melani Mekicar noseča?

melani mekicar Hitradio center
Priljubljena televizijska in radijska voditeljica Melani Mekicar je objavila fotografijo s fantom, ob kateri piše "mamica in očka".

Melani Mekicar je voditeljsko kariero začela na radiu, potem pa kariero zelo uspešno nadaljevala ob Blažu Švabu, kot voditeljica priljubljene oddaje V petek zvečer, ki pa so jo po novem letu ukinili. 

A Melani smo še naprej lahko videvali na našem programu, in to ne le na TV Slovenija, temveč tudi na Pop TV. Voditeljica je namreč zaigrala v kar dveh serijah. Na TV Slovenija smo jo gledali v seriji Življenje Tomaža Kajzerja, kjer je zaigrala stevardeso, v tej seriji je v najstniških letih že nastopila.

Gledali pa smo jo tudi v priljubljeni nanizanki na Pop TV Skrito v raju, kjer igra najboljšo prijateljico glavne junakinje. 

Maja pa se je vrnila na radio in postala nova voditeljica Feel Good jutra na Hitradiu Center. Melani se je pridružila voditeljema Klemnu Kopini in Vesni Ponorac. Simpatični trojček lahko poslušate vsak delavnik med 6.00 in 10.00 uro. Zadnje tedne so program predvajali iz avtodoma Tadeja Pogačarja, ki so ga na koncu prodali za dobrih 83 tisoč evrov, denar pa bo šel v dobrodelne namene. 

Bolj ustaljeno pa je njeno ljubezensko življenje. Svojega dolgoletnega srčnega izbranca Marka Subotiča je spoznala na odrskih deskah, v muzikalu Mamma mia! in Briljantina. "On je sicer bolj pel, a v muzikalu moraš tudi plesati. To je bila moja izkušnja z gledališčem, kjer sva se tudi povezala," je za Žurnal24 povedala pred časom. 

Na Instagramu pa je konec tedna objavila zaljubljeno fotografijo, ob kateri piše: "Nedeljski sprehod z mamico in očkom." Je s tem namignila, da bodo kmalu trije? 

Melani je za Žurnal24 povedala, da je to le interna šala s prijateljico, ki je fotografijo objavila in se od srca nasmejala ter povedala, da ni noseča. Dodaja še, da se z njenim Markom o tem sicer pogovarjata, a da zaenkrat zagotovo še ni noseča. 

Melani Mekicar | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 3
  • Avatar Garancija
    Garancija 09:17 25.september 2024.

    Kaj je jedla za zajtrk?

  • jakec42 08:50 25.september 2024.

    Če je sexala je morda noseča.a zakaj vraga moramo mi to vedeti?!

  • bleki 08:16 25.september 2024.

    No tudi če je, kaj pa sedaj moramo mi bralci narediti.? Ploskati? Žalovati? Se soh zavedate koliko deklet je v Sloveniji nosečih.? Ne. Pa se ne hvalijo in delajo pomp iz svone nosečnosti.

Sorodne novice