No tudi če je, kaj pa sedaj moramo mi bralci narediti.? Ploskati? Žalovati? Se soh zavedate koliko deklet je v Sloveniji nosečih.? Ne. Pa se ne hvalijo in delajo pomp iz svone nosečnosti.
Še malo pa bodo tele kvazi slavni od članka plačani, kot so naši kvazi glasbeniki od bedastih pesmi, ki jih moramo po radiu poslušati, ker je to po % obvezno. Bi jim nabil tja v parlament, pa naj njihovo cviljenje… ...prikaži več poslušajo non stop. Samo še ustanoviti morajo nekaj podobnega SAZAS-u pa so zmagali
Če je sexala je morda noseča.a zakaj vraga moramo mi to vedeti?!
Zakaj, zakaj, da ti ne bo kaj ušlo, samo ne v gate....
Lion tebi je ušlo v butasto glavo!
Še ena pobeljena kokoš, ki jo forsira woke golazen!
No tudi če je, kaj pa sedaj moramo mi bralci narediti.? Ploskati? Žalovati? Se soh zavedate koliko deklet je v Sloveniji nosečih.? Ne. Pa se ne hvalijo in delajo pomp iz svone nosečnosti.
Kaj je jedla za zajtrk?
In kaj, če je in kaj če ni??? Mislim, bolani novinarji, res!!
Super če je. Da bi bilo vse ok. Aja žurnalčki, sploh nisem bral, ker je škoda časa. Ste pa dobili en klik, kakih 20 pa zgubili.
Ta avtor nima drugega pisati. Trače z vprašanjem. Zelo priljubljeno početje..
Koze niso noseče ampak breje!
Če mi ni kondom počil, potem ni...
Še malo pa bodo tele kvazi slavni od članka plačani, kot so naši kvazi glasbeniki od bedastih pesmi, ki jih moramo po radiu poslušati, ker je to po % obvezno. Bi jim nabil tja v parlament, pa naj njihovo cviljenje… ...prikaži več poslušajo non stop. Samo še ustanoviti morajo nekaj podobnega SAZAS-u pa so zmagali