Magazin > VIP
11217 ogledov

Ben Affleck se je vrnil k ženski, s katero je prijateljeval pred J. Lo

Ben Affleck Profimedia
Gre za slavno hčerko!

kick kennedy | Avtor: Profimedia Profimedia
Ben Affleck se menda že nekaj tednov dobiva s hčerko politika Roberta F. Kennedyja mlajšega, Kathleen 'Kick' Kennedy. Lepotec 36-letnico pozna že nekaj časa. Z njo naj bi namreč prijateljeval, tik preden je obnovil razmerje z Jennifer Lopez, od katere se sedaj po dveh letih ločuje.

Vir je Daily Mail povedal: "Ko se je začel družiti s Kick, je mislil, da je postal del družine Kennedy. A bila je premlada in ni bila pripravljena na kaj resnega." Vir je poudaril, da sta romanco končala, preden se je Ben spet posvetil Lopezovi. "Med njegovim zakonom nista imela afere, se pa njenim prijateljem zdi zanimivo, da se je Ben takoj po ločitvi začel družiti z nekdanjo simpatijo, ki prihaja iz družine, na katero gleda kot na kraljevo družino."

Kick menda zelo ceni igralčevo inteligenco, o svoji romanci z njim pa ne govori veliko, ker ne želi, da bi javnost v njej videla Benovo ljubico. "Od Jennifer se zelo razlikuje. Svojo zasebnost skriva," je povedal vir, ki še trdi, da Kick, ki se prav tako ukvarja z igralstvom, prav nič ne zanima, kaj si o njuni zvezi misli J.Lo.

Kot je znano, je bila Jennifer tista, ki je pretekli teden vložila ločitvene dokumente, v katerih je kot razlog za razhod navedla nepremostljive razlike. 

Komentarjev 4
  • Nevica 12:48 28.avgust 2024.

    J.Lo je zahtevna ženska - to so povedali tudi drugi partnerji, saj so vsi zakoni in zveze propadli. Ben pa je alkoholik, prvič se je zdravil že leta 2001, pa ni ostal discipliniran....Torej sta oba malce problematična in če se ...prikaži več taka najdeta se problemi samo potencirajo.

  • Ender3 19:37 27.avgust 2024.

    Problem je v avtorju, ki to objavlja.

  • Avatar Syn
    Syn 14:17 27.avgust 2024.

    Dobra odločitev. J.Lo je že res samo za v pozabo.