Magazin > VIP
7180 ogledov

Tega si Rebeka verjetno tudi v svojih najbolj divjih sanjah ni predstavljala

rebeka dremelj, ranko babić Dejan Nikolič
Čestitamo!

Da je vsestransko angažirana, vemo že dolgo. A sedaj se je Rebeka Dremelj zavihtela še med najbolj zabavne igralke na slovenski gledališki sceni. Že s prvo monokomedijo Jamska ženska avtorice Emme Peirson premika meje mogočega. 

Postavila je namrej svojevrsten rekord, saj je v zavidljivo kratkem času dosegla magično številko 100. Okroglo ponovitev bo uprizorila 8. oktobra v Kulturnem domu Mengeš, torej tam, kjer se je vse začelo. Tisti, ki so si že ogledali uspešnico, verjamejo, da smo priča šele prvemu mejniku na njeni igralski poti in ji napovedujejo bleščečo kariero. To potrjujejo tudi razprodana prizorišča, kajti vstopnice za vsako predstavo so dobesedno razgrabljene. 

Z novo sezono prihajajo novi datumi in odlične priložnosti, da se v Rebekini družbi nasmejemo do solz. Obenem pa izvemo kaj žgečkljivega o žensko moških odnosih. "Odzivi navdušenja so najlepše darilo za ves trud. Dobila sem potrditev, da znam spravljati ljudi v dobro voljo, jim s tem polepšati dan, kar je res velik kompliment za vsakogar, ki se preizkusi v komediji," je ganjena Dremljeva. "100 je veličastna cifra in ko so mi rekli, da še nobeni pred mano ni uspelo tako hitro zaigrati toliko ponovitev, me je preplavila hvaležnost. Nočem se obremenjevati s številkami, čeprav mi laska, da se nekateri ljudje večkrat vračajo, da bi se naužili moje Jamske ženske. V začetku oktobra bomo skupaj upihnili stoto svečko, saj k takšni prelomnici sodi slastna torta," se nasmehne.

Ni časa niti prostora za slabosti

Povedala je tudi, da se je ob igranju vloge naučila marsikaj. "Spoznala sem nemalo zanimivosti o sebi in drugih. Ni brez razloga, ko rečejo, da je smeh pol zdravja. Posebno v teh težkih časih, ko gre marsikomu na jok, bi morali najti čim več svetlih trenutkov, da bi drug drugemu risali nasmeške na obraz," je prepričana Rebeka, ki ji je Jamska ženska odprla oči. "Opogumila me je, da zmorem več, kot sem sprva mislila. Biti sama na odru uro in pol pomeni, da se na nikogar ne morem nasloniti. Nimam se kam skriti, ni časa niti prostora za slabosti. Zadovoljni obrazi in gromki aplavzi pa so nagrada za divji tempo, ki me žene naprej," priznava slavljenka.
 

Komentarjev 4
  • bi_ba 15:31 13.september 2024.

    Dobra je, ni kaj.

  • leonardo 13:37 13.september 2024.

    Čestitke, Rebeka

  • Ender3 12:16 13.september 2024.

    Jebala vas Rebeka D.