Magazin > Horoskop in Numerologija
12475 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 14. septembra 2024

horoskop, astrologija Profimedia
Karkoli boste naredili, lahko v prihodnosti obrodi odlične sadove, zato nikar ne čakajte, če se bo morda pojavila kakšna boljša priložnost.

Zaljubljeni boste v skupno preživljanje časa. Hitre odločitve, pogumne ter napredne misli in spretno izražanje vam prinašajo dobro energijo. Zastavili si boste velike cilje, pri tem ne boste niti malo zadržani. Velika vprašanja in težke naloge stopajo v ozadje, tudi notranji nemir se umika iz obzorja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ustavite se in si s prehodom lune v znamenje vodnarja naredite prijeten dnevni načrt, ki naj vsebuje druženje s tistimi, ki vam veliko pomenijo. Znali boste prebujati dober humor.

BIK
Poskusite biti, tudi če se ne bo vse odvijalo v smeri zastavljenih pričakovanj bolj nasmejani in odprti. Z energijo vodnarja bodo medsebojni odnosi zopet dobili prijeten pridih.

DVOJČKA
Z mislimi se ne vračajte v preteklost, saj bi s tem prebudili nekaj, kar vas lahko na področju čustev usmeri v napačne odločitve. Soočiti se z nastalo situacijo ne bo najbolj enostavno.

RAK
Razpotja v partnerskih odnosih bodo razlog slabe volje, vendar se nikar ne zatekajte v samoto, saj bi s tem vse skupaj samo še poslabšali. Raje stavite na druženje z dobrimi prijatelji.

LEV
Če se morate odločiti nekaj, kar je povezano z domačim okoljem, boste zaprosili za pomoč, ker se boste sami zelo težko odločili, v katere odtenke ali rešitve se zateči. 

DEVICA
Mučila vas bodo čustva, saj se v zadnjem obdobju odvijajo v dvomljivi smeri. Vprašajte se, če delate prav, ko neprestano vztrajate pri svojih zamislih, ne da bi se vsaj malce prilagodili. 

TEHTNICA
Prijetni koraki, ki jih boste naredili zase, bodo blagodejno vplivali na vaše psihično stanje ter telo. Končno se boste dokopali do odličnega nasveta na področju prehranjevalnih navad.

ŠKORPIJON
Občutek boste imeli, da vas določeni ljudje ne razumejo, kar vas bo popeljalo v nenavadne zaznave. Spremljajo vas zoprne okoliščine, zato jih skušajte z dobro voljo premostiti.

STRELEC
Energija lune v vodnarju vas bo opomnila, da je pravi trenutek za iskrenost, s katero boste nekomu z veseljem povedali, kaj si v resnici o njenih ali njegovih dejanjih mislite. 

KOZOROG
Preveč ste se v zadnjih dneh obremenjevali z zadevo, za katero niti sami niste odgovorni, zato je čas, da jo sedaj, ko bo drža veliko bolj pokončna in samozavestna elegantno izpustite. 

VODNAR
Luna v vašem znamenju bo prebudila močno željo po čutnosti ter dotikih. Nekdo vas lahko preseneti, zato nikar ne mislite, da si ne zaslužite lepe priložnosti, oziroma prijetnega srečanja.

RIBI
Opazke se vas ne bodo dotaknile, zato se z njimi ne obremenjujte. Pomembno vam bo, da ste urejeni tako zunaj kot tudi znotraj, ter da so vaše misli prepletene z optimistično energijo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.