Magazin > VIP
14626 ogledov

Škandalozna fotka: Medtem ko stoji zraven partnerke, je Orlando naredil to!

katy perry, orlando bloom Profimedia
To pravi Katy Perry ...

Ta fotografija se je po spletu razširila kot gozdni požar.

Pred nekaj dnevi sta se Katy Perry in njen dolgoletni partner Orlando Bloom udeležila gala prireditve Caring fo Women, kamor je bila povabljena tudi Kim Kardashian. Kamere so ujele, kako je igralec, četudi je bila ob njem pevka in mama njegove hčerke Daisy, brez sramu škilil proti Kimini sloviti zadnjici.

Katy je s fotografijo soočil voditelj Elvis Duran: "To si ti ob Kim Kardashian, medtem ko Orlando bulji v njeno zadnjico." "Odobravam," mu je odgovorila Katy, ki očitno ni prav nič ljubosumna ali pa tega noče pokazati ...

Spomnimo, zveza slavnega para je skozi čas prestala več velikih preizkušenj, med drugim tudi enoletni premor. Leta 2017 sta se namreč po približno 10 mesecih zveze odločila, da se za nekaj časa razideta, da bi lahko delala na sebi. Leta 2018 sta obnovila romanco, naslednje leto pa sta se zaročila in leta 2020 dobila hčerko.

Za obema je že en propadli zakon. Orlando je bil med letoma 2010 in 2013 poročen z manekenko Mirando Kerr, s katero ima sina, Katy pa s komikom Russlom Brandom. Od njega se je Katy po dveh letih zakona razšla leta 2012.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.