Magazin > Odnosi in prosti čas
2128 ogledov

Zato seks na plaži ni dobra ideja

seks na plaži Shutterstock
Meseni užitki na plaži se v teoriji zdijo bolj romantični in strastni kot so v resnici.

To je pet razlogov, zakaj seks na plaži ni tako dobra ideja kot se morda zdi v vaših fantazijah. 

Nadloga številka ena: Pesek
Peščene plaže izgledajo kot iz pravljice, a žal niso idealno mesto za seks. Drobna zrnca peska vas lahko med odnosom dobro opraskajo, da ne omenjamo bolečine, če vam slučajno zaidejo v intimne predele. 

Adijo spontanost
Seks na plaži naj bi bil spontan in strasten, a preden najdete primerno mesto in nato ugotovite, kaj in kako boste postavili pod sebe, da ne bosta vsa opraskana in obdrgnjena od peska, kamenčkov ali skal, je možnost, da vas že vse mine, precej visoka. 

Seks v javnosti
Čeprav se nekaterim zdi vznemerljivo, je plaža javno mesto, seks na plaži pa kršenje javnega reda in miru, zaradi česar vas lahko doleti tudi globa. Da ne omenjamo, da so kamere in telefoni danes povsod prisotni in tako lahko vaša vroča akcija hitro postane spletna senzacija. 

Nikoli niste sami
Razbite steklenice, cigaretni ogorki in ostale smeti, ki jih ljudje čez dan odvržejo na plaži, vi pa se nato nanje uležete. Sploh zvečer in ponoči, ko se ne vidi dobro. Da ne omenjamo komarjev in ostalih žuželk.

Raj za infekcije
S tovrstno vročo akcijo intimne dele telesa izpostavljate zgoraj omenjeni umazaniji, kar lahko vodi do različnih infekcij. 

Komentarjev 1
  • Sara_Mofflin 18:21 07.avgust 2018.

    Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje, ki ponuja spletno dejavnost na domu... Kmalu po nekaj urah dela lahko zaslužite do 25.000 dolarjev mesečno... Pridružite se nam in obiščite našo spletno stran za več podr0bn0sti ... Torej sem začel ..... ...prikaži več ........ ➤➤➤➤➤➤➤ www.Earn91.Com

Sorodne novice