Magazin > Odnosi in prosti čas
3749 ogledov

Zato moški po seksu pogosto zaspijo

Spanje Profimedias
Če vam partner takoj po vročih igricah zaspi, to ne pomeni, da vajina ljubezen ni močna. Ravno nasprotno, to je dober pokazatelj, da se v vajini vezi počuti sproščeno.

O tem, zakaj moški po seksu tako pogosto zaspijo, obstaja več razlag. Ena od teorij je, da se v moškem telesu po orgazmu sprosti biokemijski prolaktin, kar jih fizično izčrpa in naredi utrujene. Zaspanost pa izzove tudi glikogen, ki povzroča utrujenost. Ker imajo moški večjo mišično maso kot ženske, so po seksu bolj utrujeni. Po orgazmu se v telesu sproščata še oksitocin in endrofin, ki prav tako povzročata zaspanost, piše spletni portal 24sata.

seks Magazin Ta tri astrološka znamenja v postelji rada dominirajo

Tudi bolj duhovne teorije, ki zagovarjajo, da sta seks in orgazem vrhunec duhovne zavesti in udejanjene energije med moškim in žensko, imajo svojo razlago. Moški orgazem je zunanji, kar predstavlja veliko izgubo energije v primerjavi z ženskim, ki predstavlja notranjo eksplozijo energije. 

Orgazem Magazin Poklonite mu orgazem, ki ga ne bo pozabil

Terapevti so si enotni, da druženje po seksu povečuje intimnost med parom in na vezo deluje blagodejno.  S temi triki, pa ga boste po vročih igricah ohranile budnega ...

- K intimnostim se spravite pred obroki. Manj možnosti je, da zaspite, če ste lačni.
- Strastem se posvetite preden je na sporedu vajina najljubša nadaljevanka.
- Seks pozno zvečer, je slaba ideja, če si želite crtljanja, saj obstaja velika možnost, da boste zaspali.
- Dogovorita se, koliko minut po seksu bosta namenila muckanju. Če si vi želite pol ure, on pa pet minut, se dogovorita za petnajst.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice