Magazin > Lepota & telo
1013 ogledov

Tako bodo ličila kljub vročini ostala na mestu

ličenje trend Profimedias
Visoke temperature in ogromne količine ličil na vaši koži ne grejo skupaj. Če se že morate naličiti, pa je tukaj nekaj nasvetov, da ne boste izgledali kot voščena lutka …

Manj je več, poleti še kako velja tudi pri ličilih, sploh, ko so temperature neznosne. Visoke temperature nikakor ne prenašajo močnega ličenja, ki v teh vremenskih razmerah niti slučajno ne izgleda privlačno, sploh, ko se pod močnimi plasti pudra začnete potiti in vaš obraz dobi izgled voščene lutke. Korektor, maskara in bronzer so v poletnih dneh zmagovalni trio, več ne potrebujete!

Ne pozabite na podlago ali primer. Ta lepotni proizvod se nanaša kot podlaga za ličila in učinkovito matira vašo kožo, hkrati pa preprečuje ličilom, da bi se vam razlivala po obrazu. Pred ličenjem na obraz nanesite ustrezno vlažilno kremo z zaščitnim faktorjem in primer, kar bo zadostovalo, da ličila ostanejo na svojem mestu. 

Angelina Jolie Magazin Lepotne skrivnosti Angeline Jolie

V tem letnem času posezite po vodoodporni maskari in črtalih, ki niso uporabni le na plaži, temveč preprečijo, da bi se ličila razmazala tudi med potenjem. 

Ne pozabite na T predel, ki se najpogosteje masti. To so brada, nos in čelo. To področje boste najbolj uspešno matirali z tanko plastjo transparentnega pudra v prahu. 

Zaveznik številka ena: lističi za matiranje obraza, ki naj bodo vedno pri roki. Lističe nežno pritisnite na del obraza, kjer se potite in potne kapljice nežno potapkajte, ne obrišite, da ne razmažete ličil. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice