Magazin > Lepota & telo
2127 ogledov

Kako izbrati pravi model kopalk za močnejšo postavo?

Kopalke Profimedias
S temi triki boste tudi s kašnim kilogramom viška v kopalkah zablestele kot prave morske boginje.

Spodnji del kopalk naj bo visok, saj s tem prekrijete trebušček, hkrati pa ga tudi malce stisnete. Take kopalke delujejo kot nežen steznik in so trenutno tudi v trendu. Odličen model za močnejše postave so tudi hlačke z volanom, ki deluje kot krilce.
Z enodelnim modelom kopalk pri močnejši postavi težko zgrešite. Najbolje je, da so čim bolj visoko rezane, saj vam tak model podaljša noge. Prav tako si takšen spodnji del omislite, če imate močne boke. 

kopalke bikini Magazin Tveganja, ki jih prinašajo mokre kopalke

Močnejše ženske z velikim oprsjem morajo biti pozorne tudi na modrček, ki naj nudi zadostno oporo in je tako velik, da prsi ne gledajo čez rob. Prav tako zanje niso primerne kopalke s tankimi trakci, ki se bodo zaradi teže prsi zarezali v kožo, kar je tako boleč kot tudi neestetsko.  Če je vaša postava močnejša, prsi pa majhne, si omislite podložen modrček, da bo postava delovala bolj skladno, ostali deli pa vitkejši. 

Prav tako je zelo pomemben vzorec. Ženske z močnejšo postavo naj posegajo po drobnih vzorcih. Del telesa, ki ga želite zožati, naj krasijo navpične črte in ne vodoravne. Atribute, ki jih želite poudarite, odenite v žive barve in vzorce. Da odvrnete pozornost od vam neljubih delov, pa ki jih odenite v temnejše odtenke. 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice