Magazin > Lepota & telo
4350 ogledov

Štirinajst načinov, na katere lahko uporabite vazelin

vazelin Profimedias
Vazelin je eden najbolj uporabnih lepotnih pripomočkov, ki ga lahko uporabite skoraj na sto in en način, na spodnjih štirinajst pa zagotovo.

Kot podlaga za parfum. Dobro navlažena koža podaljša obstojnost parfuma, zate dele telesa, kamor nanašate parfum, prej namažite s tanko plastjo vazelina.

Za ukrotitev las. Suhe konice ali štrleči lasje? Pomagajte si z majhno količino vazelina, ki ga vtrete v lasne konice. Prav tako lahko z njim ukrotite obrvi.

Kot osvetljevalec. Za zdrav in naraven sijaj na obrazu, lahko obraz osvetlite in osvežite tudi s pomočjo vazelina.

Za odstranjevanje madežev ličil. Z vlažno krpico in vazelinom lahko s tkanin spravite trdovratne madeže ličil.

mir, tišina, čaj Magazin Zakaj je dobro piti toplo vodo

Za celjenje zelo suhe kože. Razpokane ustnice, suha koža na komolcih ali podplatih, za vse to je vazelin kot prva pomoč. 

Kot prosojna maskara. Za ljubiteljice ličenja, ki izgleda, kot da niste naličene, je vazelin lahko tudi prosojna maskara, ki hkrati lepo nahrani vaše trepalnice. 

Za osvežitev usnjenih izdelkov. Torbica ali čevlji, ki delujejo zgubano in oguljeno, vam bodo hvaležni, če jih boste premazali z vazelinom in jim s tem osvežili videz.

tangice ritka plaža morje Magazin Teh živil se v boju s celulitom izogibajte

Za enakomeren samoporjavitveni ten. Komolce ali ostale dele telesa, kjer imate suho kožo, pred nanosom samoporjavitvene kreme premažite z nežnim slojem vazelina. 

Kot odstranjevalec ličil na očeh. Vam je zmanjkalo odstranjevalca ličil? To lahko rešite tudi z vazelinom, ki bo še posebno lepo odstranil maskaro. 

Če že dolgo niste nosili uhanov. Če dolgo časa niste nosili uhanov, ušesne mešičke premažite z vazelinom, da bodo uhani lažje spolzeli skozi luknjico. 

Kot piling. Vazelin zmešajte s sladkorjem in tovrsten piling uporabite na razpokanih ustnicah, medtem ko piling za telo naredite tako, da vazelinu primešajte morsko sol. 

Kot senčilo za oči. Za ljubiteljice "mokrega" videza vazelin nanesite kot senčilo za oči. 

 

Komentarjev 1
  • Elizabeth_Skirving 08:52 21.julij 2018.

    Vsak mesec lahko vsakdo zasluži 25000-35000 evrov. Prejel sem zadnjega meseca 33625 evrov iz tega dela. To je enostavno in preprosto delo. Zdi se neverjetno, vendar ne boste odpustili sami, če ga ne boste preverili. Veeč 0 tem preberite tukaj... ...prikaži več ......➤➤➤➤➤➤ www.Earn91.Com

Sorodne novice