Če odmislimo kdo je (tarča sovražnega govora bebavih političnih nasprotnikov), ji je pač treba dati prav...Koji kurac vas briga njeno zasebno življenje, golazen primitivna..Brigajte se zase in svoja mizerna nepomembna življenca, kreteni...Pa lep pozdrav v klet..
luckyss1, ti usmerjaš in šolaš samo rusofilske bedake, anticepilske kretene in teoretike zarot. Nič od tega jaz nisem. Za vsaj preko 90% normalnih Slovencev si en velik idiot in nič drugega. Ne označuj drugih za nekaj, kar si sam, vendar… ...prikaži več si prebutast, da bi se tega zavedal.
Lucky če nisi opažen, je pomembno izpostavljanje in s tem samopromocija, kar je pri tini bistveno.
Če se ne bi izpostavljala z vsako vejico, ki jo postavi, bi bilo malo drugače.
kaj me briga da baba!
Ta lažnivi bivši komunist Požar bi bilo bolje,da bi bolj redno obiskoval logopeda.Liba,laca,lak.
👍Dobro se preživlja s pisanjem tračev, zarot in laži. Prava hrana oglaševalcem.
Znas presteti koliko rdecih ministr(antov)ov je ze spravil iz koruptnih foteljev? Oja, pa se jih bo, oja, bo-bo!!!
Endrek pa še ti piši, če je to tako donosno, kdo ti pa brani, aja slovenščina, vejice, pa to...
Če odmislimo kdo je (tarča sovražnega govora bebavih političnih nasprotnikov), ji je pač treba dati prav...Koji kurac vas briga njeno zasebno življenje, golazen primitivna..Brigajte se zase in svoja mizerna nepomembna življenca, kreteni...Pa lep pozdrav v klet..
Saj v tem je poanta, vse naredi da bi bila opažena pa naj se trudimo da je ne bi videli.....
Morda je tako, morda pa tudi ni... Da ne govorim o gonji, če bi se "skrivala"...Skratka, slovenceljstvo na kvadrat..
👍 se ti pridružujem.
luckyss1, a bi se za spremembo še enkrat ti brigal samo zase. Na vsak članek prvi napišeš svoje debilizme in 100 terij zarot.
Redki normalni na teh straneh moramo usmerjati vas idiote , Jernejček...to je naša humana dolžnost...
luckyss1, ti usmerjaš in šolaš samo rusofilske bedake, anticepilske kretene in teoretike zarot. Nič od tega jaz nisem. Za vsaj preko 90% normalnih Slovencev si en velik idiot in nič drugega. Ne označuj drugih za nekaj, kar si sam, vendar… ...prikaži več si prebutast, da bi se tega zavedal.
Lucky če nisi opažen, je pomembno izpostavljanje in s tem samopromocija, kar je pri tini bistveno. Če se ne bi izpostavljala z vsako vejico, ki jo postavi, bi bilo malo drugače.