Ne morem se zgubiti občutka, da je ta gospa podolgovatega obraza izredno prefrigana punca, ki rabi pozornost za svojo dejavnost in bogatega sponzorja. Ob tem pa nima zadržkov povoziti osebo katerih roke jo hranijo. Sicer pa mi ni jasno ali… ...prikaži več je PV toliko zaseden oziroma nima stikov z ženskim spolom da si je privoščil avto s tolikšno kilometrino......
@Zala mene sicer ona ne tengira ampak kot, je meni znano je omenjena že dalj časa javna osebnost. In ne dvomim, da poleg slovenščine ne obvlada tudi kaj tujega. Jasno je, da bodo njeni kritiki iskali vse, da se jo… ...prikaži večo deskreditira..Strankarski mediji pa itak v tem prednjačijo..
Vsebine nisem komentirala. Me tudi ne zanima, kaj dela, zakaj, kje je ali ni. Me pa silno moti osnovno neznanje slovenščine. V kolikor želi komunicirati z javnostjo, naj to naredi s stilom. Samo lepa oblačila niso dovolj.
keš pička ostane keš pička... sej ne da bi jo srečala pamet, ji je Golob prepovedal skup letet, kaj če avion pade... Adijo svoboda adijo Slovenija... no, te sreče na žalost nismo
Zaenkrat še ni znakov, da bi nesrečno padla po stopnicah. V gore pa itak ne hodi, ker ima rada urejene nohte..Za vsakim uspešnim moškim navadno stoji uspešna ženska. Tako se govori, med ljudmi..
Ali je to razlaga zakaj? Tako kot čitam sama, je to okrcanje butastih ljudi, ki ne razumejo prav ničesar. Če ji paše, je pač tako. Ali bi lahko omejili objavljanja bedarij po oddaji možnosti vplivnežev vpliva na zdravje slovencev, da… ...prikaži veča ne bi dobili raka (zaradi zdravega načina prehrajevanja). Kaj pa pravijo zdravniki glede podedovanih genskih možnosti? Ali ne bi morda pogruntala, kako lahko osebek iz norca postane Einstein?
Zakaj ji novinarji sploh posvecate pozornost. Naj jo spremljajo le tisti ki jih to zanima ne pa objaviti vse kar njej paše.
Zakaj neki, če tudi vsako ne/izrečeno misel Xmana objavijo. Vključno z tistimi iz STA..
In zakaj jo ti spremljaš? Ignoriraj in ne komentiraj.
No kura, pa napiši kaj je bil vzrok in nam zapri usta. Menda ti ni pes poginil in si morala pod nujno na pogreb.
Osebna želja once in a life time dogodek in pevka za državni denar? Kakšno funkcijo pa ima, da ji pripada?
Funkcija starlete
Kletni varuhi državnega proračuna sedaj, ko je Branko v Bruslju. Gospe in gospodje..
Ko smo že pri Branku v Bruslju, kdo bo pa sedaj skrbel za oddajanje vile pri Bledu?
Ne morem se zgubiti občutka, da je ta gospa podolgovatega obraza izredno prefrigana punca, ki rabi pozornost za svojo dejavnost in bogatega sponzorja. Ob tem pa nima zadržkov povoziti osebo katerih roke jo hranijo. Sicer pa mi ni jasno ali… ...prikaži več je PV toliko zaseden oziroma nima stikov z ženskim spolom da si je privoščil avto s tolikšno kilometrino......
Medijem vse prav pride. Treba se je znati oglaševati podobno kot, D.Murko..
Čez njo le še vlak ni zapeljal...
zvečer u Mecrameju je bla s kolegicam zlo nasmejana. ji ni blo hudga. sam tko, da nau koga skrbel preveč... pa to...
Ni panike, dokler bo imela toliko sledilcev tudi iz znane kleti..
Prijateljica PV in javni denar, ki ji baje pripada. In ne kaži hrbta, ko se se "pogovarjaš" po družbenih medijih.
Bluziš kot, da bi denar kletarjev zapravljala. In tvojem lošem ku**u že vsaka dlaka smeta..
Ender cepec
Endrek je cepec že od rojstva.
Gospodična Gaber, slovenščina ni vaša močnejša stran. Vejice vam pošteno nagajajo. Ostalo ni vredno komentarja.
Raje ocenjuj tiste pisune na Nori24tv. Tako slovnično, kot vsebinsko..Požar pa je itak prodana duša in mizerij od človeka..
Endrek, tudi tebi vejice niso močna stran, zato ne komentiraj drugih, ampak se nauči pisat.
Ne samo, da jo motijo vejice v stavku, verjetno pa dobro vmešava Golobovo vejico v mehak paradižnik
Sedaj uradno. Vegeta je butasta in razvajena najstnica.
Si se pogledal v ogledalce, lepo prosim. Sendvičar in prodana duša..!
Ender, ne zamenjuj me s svojimi otroki.
Bog ne daj ! A ti si že polnoleten in opravilno sposoben?. Zanima namreč sina, če bo rabil kakšno prikletno službo..
Tam kjer je dim je tudi ogenj, pa se ga lahko še tako trudiš na daleč gasiti!
@Ender3 ... gospodična se ima oz. želi biti javna osebnost. Torej, znanje slovenščine je minimum.
@Zala mene sicer ona ne tengira ampak kot, je meni znano je omenjena že dalj časa javna osebnost. In ne dvomim, da poleg slovenščine ne obvlada tudi kaj tujega. Jasno je, da bodo njeni kritiki iskali vse, da se jo… ...prikaži večo deskreditira..Strankarski mediji pa itak v tem prednjačijo..
Vsebine nisem komentirala. Me tudi ne zanima, kaj dela, zakaj, kje je ali ni. Me pa silno moti osnovno neznanje slovenščine. V kolikor želi komunicirati z javnostjo, naj to naredi s stilom. Samo lepa oblačila niso dovolj.
Zala si prebrala Endrekov komentar pod tvojim? Tudi njega bi bilo potrebno poslat v osnovno šolo - slovnica je katastrofa.
Beli noski, govori se , govori se, naj bi, naj bi.......
Plavi- a bejž no..in to izpod peresa norega Požarja. Če to ni griljantno..
Ender, nehaj se sramotit in dokazovat, da si stari debil, ki je ……
PRODANE DUŠE 👌🖕💰💩😂😜🙃🤔📣KO SE PRODAŠ ZA DENAR ARABCEM IN OSTALIM KI SO POLNI KEŠA... KEŠ PRODANE SPREMLJEVALKE
lopov zavida arabcem..kako je to mogoče..
Saj ti jim nimaš s čim zavidat.
nič povedala,samo lapala nekaj v tri dni in žalila,za premljevalke ni prostora v francoski predsedniški loži
keš pička ostane keš pička... sej ne da bi jo srečala pamet, ji je Golob prepovedal skup letet, kaj če avion pade... Adijo svoboda adijo Slovenija... no, te sreče na žalost nismo
Bolj srečni bi bili, če bi znani hribolezec s kakšne pomembne stene na glavo sestopil..Uboga žena pa bi postala vdova.
Vsak ima doma svojo "keš pičko", tisti bolj zblojeni prikletni pa morda "keš kurca"...A ne "pravičnik" zahojeni..?!
Ender... otroci pa bogati
Luki... ni nujno
V glavnem pač...
Tudi otrokom se lahko iz/meri IQ..
Ender a si si ga izmeril, glede na to da znaš eno črko JJ... bi bil zelo nizek
Ender3, bolje je, da Golob čimveč leta, predvsem v Palestino, zdaj ko smo jo priznali. Bo več srečnih.
Najbolj prodana duša pravi "prodane duše", pa ta je še bolj nora kot njen kužek sedi.
Za njo vemo vsi, naj novinarji napišejo imena vseh parazitov, ki nam pijejo naš denar!!
premalo zastav je imela na riti
Normalno, saj ni Janezova kopriva.
Ender kako pa kaj obsedenost, je še ne moreš kontrolirat... Članek je o tvojem Golobu, kaj ima veze z JJ...
Ender je uporabni idiot in " odvetnik" letakov.
pardon , levakov
Mislim, da je endrek bolj "neuporabni" idiot levakov, saj še slovenščine - slovnice - ne obvlada.
Mene naj ne šteje zraven, ker jo vedno samo hvalim in ne želim, da pride v najinem odnosu do kake zamere, še posebej, ke bo pustila Goloba.
Zaenkrat še ni znakov, da bi nesrečno padla po stopnicah. V gore pa itak ne hodi, ker ima rada urejene nohte..Za vsakim uspešnim moškim navadno stoji uspešna ženska. Tako se govori, med ljudmi..
Ender potem si ti samski, ker druga ne znaš pisat kot JJ...
Da Ender3, uspešno žensko potrebuješ.
Ali je to razlaga zakaj? Tako kot čitam sama, je to okrcanje butastih ljudi, ki ne razumejo prav ničesar. Če ji paše, je pač tako. Ali bi lahko omejili objavljanja bedarij po oddaji možnosti vplivnežev vpliva na zdravje slovencev, da… ...prikaži veča ne bi dobili raka (zaradi zdravega načina prehrajevanja). Kaj pa pravijo zdravniki glede podedovanih genskih možnosti? Ali ne bi morda pogruntala, kako lahko osebek iz norca postane Einstein?
Mikstone blog pa ve zakaj...