Magazin > VIP
100082 ogledov

Tina Gaber le spregovorila o incidentu

tina gaber, robert golob Profimedia
To sporoča vsem "škodoželjnim, prodanim, malim dušam", kot je zapisala.

Konec prejšnjega meseca je veliko prahu dvignila poteza Tine Gaber. Gaber se je v družbi partnerja Roberta Goloba na Letališču Jožeta Pučnika namreč že skoraj vkrcavala na letalo za Pariz, kjer bi se skupaj s premierjem udeležila olimpijskih iger, a se je zadnji trenutek premislila.

Požareport je poročal, da naj bi Gaber letališče zapustila zaradi prepira z Golobom, javno pa so jo tudi pozvali, naj vrne denar za letalsko vozovnico, ki naj bi jo plačali davkoplačevalci. 

Sama zadeve ni pojasnila, se je pa včeraj s sporočilom oglasila na Instagramu. "Vsem škodoželjnim, prodanim, malim dušam, ki zadnji teden pišete ponižujoče objave o tem, zakaj se nisem udeležila Olimpijskih iger, sporočam, da če bi vedeli pravi razlog, bi svoje nesramne kreacije izbrisali do zadnje besede. Seveda v primeru, da v vsej vaši mizernosti sploh še obstaja kanček človečnosti," je zapisala. 

Očitno je šlo za hudo resno zadevo, a Tina pravi, da bo prebrodila tudi to. "In že sama logika pove, da človek ne zapusti letališča kar tako. Sploh, če gre za dogodek, ki se zgodi enkrat v življenju in, lej ga zlomka, celo najljubšo pevko. Ampak to je pač življenje. Še vse smo prebrodili, bomo tudi to. Z lažnivimi članki in zapisi vred, ki so v zadnjih dveh letih postali del moje resničnosti," je še dodala v sporočilu, skupaj s fotografijo, na kateri s psičkom zre v morje. 

Gaber svojega življenjskega sopotnika sicer spremlja na večino državniških obveznosti, tako doma kot v tujini. 

Tina Gaber | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 73
  • vlasta7 16:10 13.avgust 2024.

    Ali je to razlaga zakaj? Tako kot čitam sama, je to okrcanje butastih ljudi, ki ne razumejo prav ničesar. Če ji paše, je pač tako. Ali bi lahko omejili objavljanja bedarij po oddaji možnosti vplivnežev vpliva na zdravje slovencev, da ...prikaži veča ne bi dobili raka (zaradi zdravega načina prehrajevanja). Kaj pa pravijo zdravniki glede podedovanih genskih možnosti? Ali ne bi morda pogruntala, kako lahko osebek iz norca postane Einstein?

  • tone06 16:36 05.avgust 2024.

    Mikstone blog pa ve zakaj...

  • vojko19 14:53 05.avgust 2024.

    Za njo vemo vsi, naj novinarji napišejo imena vseh parazitov, ki nam pijejo naš denar!!

Sorodne novice