Avto
4654 ogledov

Bencin bo dražji, prehoda na elektriko se ne da ustaviti

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:53 29.september 2024.

    Ves problem države je,da jih močno srbijo prsti za tistih 27 milijard,ki jih ima narod na bankah,in probajo na vse načine to ven pocuzat.Narod ne se dat tem uradnim lopovom

    • marko201 09:23 29.september 2024.

      ha ha to bomo se videli do zdaj ni takih uspehov kot so zacetka mislili, lektricni drek ki na cesti zagori, kvaliteta v podnu

  • Avatar NickMason
    NickMason 07:44 29.september 2024.

    Tudi če bo 10eur bencin bom vozil bencinarja,bo pa elektrika tu nekje,saj je to cilj,odiranje navadnih smrtnikov,da ne bi imeli tako slabe avtobusne povezave sploh avta ne bi imel.Včasih so naredili avto ker je bilo gorivo poceni in je bila ...prikaži več računica ,danes delajo v obratnem sistemu,še preden je avto prišel dobro ven so elektriko orng podražili,pa še jo bodo,to je samo začetek,ampak pravijo da je to teorija zarote.

  • erik38 08:27 29.september 2024.

    Fizika pravi, da težji avto porabi več energije. EU pa bo po vsej verjetnosti razpadla.

  • atamama 08:15 29.september 2024.

    Žalosti me, da človek, ki je plačan, da dela v dobro državljanov razmišlja selektivno in zgolj v eno smer. In tu je srž naših problemov. Teral bo svoje prepričanje do konca. In mi, raja, bomo to pozlatili skozi subvencije in ...prikaži več dodatke v cenah bencina in elektrike. Kaj je res potrebna ta funkcija oziroma urad države?

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 10:02 29.september 2024.

    Kaj sem se naučil v svojih 50 letih življenja ? Vsega , kar vlada , stroka, in strokovnjaki predlagajo za prebivalce , da je ugodno , se je potrebno na široko izogibati. Samo dva primera, priključite se na zemeljski plin, ...prikaži več to je dolgoročno najmanj škodljivo za okolje , celo subvencije smo dobivali od eko sklada. Zdaj pravijo da plin ni več zelena energija in ga bo potrebno zamenjati za kaj drugega. Drugi primer, toplotne črpalke so daleč najugodnejši model za ogrevanje , zdaj pa nam bodo nabili o

  • vzev 10:21 29.september 2024.

    Mogoče pa bo sreča, in bo na oblast končno prišla bolj desna stran, ki bo prenehala s to neumno zeleno politiko. Ljudje si ne želijo el. avtov, jih pa zato v to silijo. Ko se je šlo iz konja na ...prikaži več avte, ni bilo nobene prisile. Ko se je šlo iz navadnega mobitela, na pametne telefone, ni bilo nobene prisile, pa so ljudje plačevali krepko več za pametni telefon.

    • vzev 10:22 29.september 2024.

      In to je logično, ker se je šlo iz slabšega na boljše, pa tudi če je bilo držaje. Sedaj pa gremo ravno obratno. Iz boljšega na slabše, zato pa je treba ljudi siliti v prehod.

    • vzev 10:23 29.september 2024.

      In zanimivo je npr. sedaj ko gre VW-ju slabo. Oni bodo šli dražiti navadne ICE avte in pocenili bodo el. avte. Ker jim je jasno, da bodo ljudje še kljub temu rajši kupovali ICE avto in bodo za njega pripravljeni ...prikaži več plačati več. Če podražijo el. avto, ga pa ne bo nihče hotel kupiti.

  • herman3 10:11 29.september 2024.

    Dokler se bo dalo, bom vozil bencinca ali dizla. Zakaj? Ker do sedaj, za vsako stvar, ki nam jo je vsiljevala oblast, sem, oz. smo drago plačali. Povsod od zadaj je samo korist države. Pa sem na tem svetu že preko 60 let.

  • Jernej65 09:12 29.september 2024.

    Ko bomo eni šli naprej, bodo drugi še vedno ostali v srednjem veku in bencin raje plačevali po 10 evrov, jamrali in tolkli čez državo.

    • ferdopis59 10:08 29.september 2024.

      Bencin se draži zaradi zelenega lobija. Tudi kmalo bo elektrike kW na nivoju naftni derivatov cene. Poglej kaj dela škodo zelena energija po svetu! Kaj delajo zeleni v evropu za svet glede zaščite favne in flore? Zelenim je važna somo ...prikaži več evropa za ostali svet se jim je**e.

    • vzev 10:25 29.september 2024.

      Enim avto pač ni samo prevozni sredstvo. Ampak tudi užitek. Električna igračka pač ne predstavlja užitka v vožnji. To je isto kot kupiš belo tehniko, zanima prvi teden potem jo pa samo uporabljaš. Ni vse denar.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.