Slovenija
642 ogledov

500 evrov kazni, če med postopkom stopite iz avtomobila

Komentarjev 74
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ferluci 19:31 12.april 2017.

    In v čem je problem? V nepoznavanju zakona, da ga ignoriraš? Tega nikjer, v normalni državi ali družbi - ni!

  • blayo 01:06 13.april 2017.

    Ne delaj se norca, peljal je za njo ker ni bila pripeta. Ona ga pa sploh videla ni... verjetno zato ker misli da so ogledala v avtu osnovna oprema za šminkanje.Prvič, saj je ni kaznoval za to, preberi ...prikaži več še enkrat! Dal pa ji je vedeti da bi jo lahko. Drugič sploh ni napisani za čigavo dvorišče je šlo, in ti se usajaš brez razloga. Lahko da je šlo za dvorišče pred blokom. In tretjič, ti bi verjetno hitro stekel v bajto, se skril pod posteljo in se delal neumnega češ saj policija nima kaj iskati v tvoji otroški sobi oziroma v tvojem otročjem "svetu".Aja bom popravil svojo prejšnjo izjavo... takim bi bilo treba z zakonom prepovedati dostop do interneta, ker ga uporabljajo samo za neumnosti...

  • MK 09:32 13.april 2017.

    Pustite, da policisti delajo svoje delo. Če vi ne boste kršili zakonov z njimi ne boste imeli neprijetnosti.Gospa "blogerka" si je pa povsem sama kriva, ker si ne pripenja varnostnega pasu. Že 100x je bilo rečeno, da se ...prikaži več največ nesreč zgodi v domačem okolju. Če kdo želi mu lahko v krogu od 2,5km pokažem 10 mest, kjer so ljudje izgubili življenje. Sami lokalci. Vsi v prometnih nesrečah, vse v conah 30 in 40.Vi pa lepo v miru naprej modrujte kako so ceste slabe, kako so policisti krivi, kako so zakoni nepravični in VESELO KRŠITE PREDPISE še naprej. Samo potem mi ne jokat v Slovenskih novicah ob pogrebih svojcev ali vaših otrok.Kar se Janezek nauči (od fotra) to Janez zna.... in napadanje policistov pri delu je očitno slovenska folklora, ki se prenaša iz roda v rod.

  • JT_Thomas 11:23 13.april 2017.

    Ko boš kazen dobil, ko nisi nič kriv, boš pa drugače govoril. In to te bo res bolelo. Meni se je to dvakrat zgodilo, pa sem kazni imel več in vselej priznal, če sem ga usral (je bilo pa vselej ...prikaži več nenamerno). Enkrat sem dobil kazen celo za kršitev JRM, ker so policaji na podlagi tega, kar si je nekdo nekaj namislil, pač napisali. Čeprav me na tistem kraju sploh ni bilo, ampak sem bil 100 KM stran! In dokazovati sem moral s 7 iteracijami na sodišču! Drugič sem pa dobil kazen za "pobeg z nesreče", katere sploh ni bilo! (Ni bilo nobene škode, ničesar.) In to 600€ kazni... Hja... Če bi imel tako nežne izkušnje z možmi postave, bi govoril verjetno drugače!

  • Avatar RudkoG
    RudkoG 13:03 13.april 2017.

    Skoraj vse sem prebral, zdaj mi pa ni jasno, kaj hudirja se kregate med seboj, orkašpinčič, tolk žolča ste polili, da ne vem, imam na umu, če bi kateri od vas imel atomsko bombo pri roki, menda nas ne bi ...prikaži več bilo več! No, kar se pa tiče prispevka, če te policija ''ustavi/ustavlja'' na javni površini, te lahko obravnava tudi na domačem dvorišču, ker se nisi ''hotel/mogel'' ustaviti, kjer je primerno, obravnava se izvede, kljub temu, če si na javni ali privatni lastnini, prekršek je bil storjen na javni, če se ne motim .... kar se pa tiče izstopa iz avtomobila, po zaustavitvi,, to pa menda velja že skoraj 30 let, samo šipa se odpre, nadaljna navodila, katera moraš upoštevati, ti da pooblaščena oseba ustno, ko pristopi k tvojemu vozilu .... evo toliko na kratko, upam, da je volk sit, koza pa cela .....

  • Matjaz Kampic 16:07 21.april 2017.

    Spet kakšen naduvan policist. Ko sem zadnjič napisal na postu na FB, da sem se pripel zarad morebitne zasede in ne lastne varnosti pri 30km/h me je en kvazi policist napadel, da zaradi takih kretenov, kot sem jaz ne upa ...prikaži več pustit svoje otroke v Kranj, ker bi jih lahko povozil medtem, ko si med vožnjo pripenjam pas. Očitno sklepa po sebi, ker nima osnovnih motoričnih sposobnosti in multitaskinga. Jaz pa sem postal zaradi domnevnega prepoznega pripenjanja potencialni morilec njegovih otrok. In potem tak bolnik opravlja službo policista, kateremu zakon daje besedo presoje dogodka, brez ugovora !!

  • Žurnalček 18:27 13.april 2017.

    Vidva cepca zgoraj , da bog da da ti pridejo domov in te na tvoji zemlji prefukajo k vosla , zato ker nisi imel prižgane luči ! Prometni prekršek zaradi katerega ti lahko izdajo tudi samo opozorilo , ne more ...prikaži veče biti starejši in nad USTAVO , ki jamči nedotakljivost privatne lasnine v vseh oblikah !

  • Omega_v6 20:36 12.april 2017.

    A sem kje napisal,da imam avto?? Ne morem pa mimo dejstva,da bi nekdo kaznoval voznico,ki je DOMA izstopila iz avta!? Seveda,če bo šlo tako naprej sčasoma niti iz hiše ne boš smel,ko pridejo INKASANTI !!

  • KOJAK 09:22 13.april 2017.

    Kot dokaz velja policistova beseda! A če se pa voziš po cesti te posnamejo da imajo dokaz? Pa kot opozorilo naj navedem, da se največ nesreč zgodi na cestah ki jih najbolj poznamo, npr. ravno pred domačim pragom.

  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 11:19 13.april 2017.

    se pravi na ovinku te je ujel radar in takoj si zavil domov,torej nisi pribremzal nič ,kljub temu da si prehitro vozil ,najmanj 56 km/h si zavil na svoje dvorišče a radar te je ujel nekaj metrov naprej od tebe ...prikaži več ,ha ha ha ti maš pa fizikalne zakone pr sebi mal skregane

  • Avatar gujdek
    gujdek 19:28 21.april 2017.

    JT, kot žrtev policije s podobnimi izkušnjami te podpiram.

  • Lavdan 14:09 12.april 2017.

    Če je zapeljal na privatno dvorišče bi ga morala tožiti za motenje posesti.

  • Avatar Leon
    Leon 14:15 12.april 2017.

    Enkrat ne smeš kaditi ,drugič preglasen radio ,pa maske na obrazu .......to glede kazni si sproti izmišljajo ! Vem pa, da so me ob kontroli pozvali naj stopim iz vozila in odprem prtljažnik .????????

  • eosss 14:22 12.april 2017.

    Saj piše, da ne smeš izstopiti iz vozila, DOKLER te uradna oseba k temu ne pozove... pa to ni nova izmišljotina, je v zakonu že kar nekaj let... se pa strinjam, da je kazen povsem absurdna...

  • kapibara 14:31 12.april 2017.

    S prižganimi lučmi, je policist v postopku izvrševanju službene zadeva, s katerim dobi neka pooblastila- lahko bi ji naprtil , še pobeg pred uradno osebo !!

  • kapibara 14:32 12.april 2017.

    Je pa to kopija od ameri plcajev

  • goldhorn 15:20 12.april 2017.

    Točno. Jaz sem bil za ta prekršek tudi opozorjen pred več kot 20 leti.

  • Papaja Popi 15:48 12.april 2017.

    Iz mojega vozila, da ne smem izstopiti.................Bedaki !

  • Avatar Leon
    Leon 16:14 12.april 2017.

    Imajo pa policaji zeloooooo radi novinarje .

  • ZgagaXXL 15:53 12.april 2017.

    Spet buče prodajate! Nihče od novinarjev si ni prebral Zakona o pravilih cestnega prometa. 500€ kazni je, če ne ustaviš. 80€ pa je kazen, če iztopiš iz avta. Punca se ni ustavila na znake policista zato 500€ + 5KT. Policist ...prikaži več pa v tem primeru ni ravnal z Zakonom o prekrških kajti za kazni kjer so pripisane stranske sankcije se ne sme dati opozorila!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.