Magazin
37 ogledov

Obdarite poslovnega partnerja

Zagotovo pa ne boste brcnili v temo, če sodelavki prinesete posebno čokoladno bo Žurnal24 main
Če spadate v skupino tistih, ki daril in idej za darila še nimate, je sedaj res zadnji čas za to.

Pred vami je le še nekaj dni, ko lahko izkažete pozornost svojim prijateljem, sodelavcem, kolegom in tistim, ki vas poslovno spremljajo.

Za poslovne partnerje

Za podarjanje s ponosom je primerno darilo vino, saj skozi tisočletja ohranja svojo vrednost in pomen. Vino je rado v družbi, kjer budi domišljijo in dobre misli. Steklenica izbranega vrhunskega vina je več kot dobrodošlo darilo za skoraj vsakega posameznika – moškega in žensko. Še bolj nevtralna darila so koledarji, ki so najboljša reklama skozi vse leto. Koledarji z različnimi motivi, življenjskimi resnicami in napotki ter seveda z logom vašega podjetja so idealno darilo za vaše poslovne partnerje. Prav tako vam vse leto delajo reklamo tudi svinčniki, rokovniki in dežniki.

Kaj podariti sodelavcem?
Za moške so običajno primerna darila, kot je na primer steklenica dobrega vina ali steklenica žgane pijače, cigare, rokavice in šal v kompletu, karta za smučanje. Ker smo ženske navadno zahtevnejše, je izbira darila za sodelavke malo trši oreh. Skoraj zagotovo pa ne boste brcnili v temo, če svoji sodelavki prinesete posebne čokoladno bombonjero, kakovosten izdelek za nego telesa, darilni bon za savno ali masažo ali morda karto za gledališko igro.

Pozor!
Darilo naj bo prilagojeno željam in zanimanjem obdarovanca. Vedno si vzemite čas, preden se dokončno odločite za darilo. Poskušajte zbrati nekaj podatkov o svojem obdarovancu (njegovi konjički, interesi, posebnosti). Vrednost daril naj bo prilagojena vašim zmožnostim. Predvsem pa pustite svoji domišljiji in ustvarjalnosti prosto pot – bodite izvirni in presenetite s čim novim!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.