Magazin > VIP
39048 ogledov

Ksenija Benedetti ostro nad Tino Gaber, tako se brani ona

Tina Gaber, Robert Golob
Zelena obleka je dvignila kar nekaj prahu.

Na ponedeljkovi proslavi ob dnevu državnosti so bile vse oči uprte v premierjevo srčno izbranko Tino Gaber, ki je blestela v kreaciji modne oblikovalke Jerneje Podbevšek Zhembrovskyy. Nosila je dolgo svetlečo olivno zeleno obleko iz kolekcije Hero Odissey 2023/2024. Zaradi dolžine obleke jo je morala med hojo nositi rahlo privzdignjeno. 

Tinina izbira obleke je zmotila Ksenijo Benedetti, strokovnjakinjo za komuniciranje in protokol, ki je za Ono Plus zapisala, da obleka za proslavo ni bila primerna. Tudi modna stilistka Barbara Žgalin je za 24 ur komentirala: "Sicer zelo zamolkla zelena barva ni napačna, vsekakor pa je malce neprimerno izbran material. Bleščice so primerne za kakšne druge priložnosti.”

Na kritiko se je odzvala Gabrova, ki je na Instagramu razkrila, da se je negativne kritike dotaknejo: "Seveda se je tudi danes pojavil članek, ki ni bil naklonjen moji 'pojavi' ... in ni me pustil ravnodušne. Daleč od tega, da pričakujem, da bom vsem všeč. Ah, kje ... nisem po vseh 'regelcih'. Sem pa navajena, da se ženske med seboj podpiramo. In ne vsepovprek kritiziramo. A ni že dovolj negative na tem svetu? Je res potrebno subjektivno ocenjevati izgled drugega? Nabirati klike na nenehnem kritiziranju? Kaj pa, če mi daste malo pavze ... in malo svobode, da sem jaz - jaz?"

Tina Gaber | Avtor: instagram instagram

V bran je Tini stopila tudi  Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy, ki je zapisala, da je ženska z velikim srcem, mnogo empatije in veliko skrbjo za nemočna bitja. “ /…/ Moje prve besede so bile: "Tina, saj veš, da smo v Sloveniji, kajne? Saj veš, da si markantna, opazna, postavna? Saj ves, da karkoli boš oblekla, za veliko ljudi 'ne bo prav'?" Pa naj si bo obleka izbrana s strani strokovnjakinje, s podpisom slovenske blagovne znamke in seveda še potrjena s strani protokola, /…/” je zapisala na Instagramu.

Tina in Robert sta v zadnjem času kar pogosto na udaru javnosti. Mnogim ni bil pogodu njun odhod v Ameriko, kjer sta si ogledala Dončićevo tekmo, med njimi tudi poslanki Jelki Godec, ki je premierja v parlamentu ostro kritizirala. Kako se je na to odzvala Tina Gaber, si preberite TUKAJ.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 30
  • alojz73 21:44 26.junij 2024.

    Impotentneži in frigidne se spotikajo v Tino,a imano v parlamentu kar nekaj možač,ki imajo težjo glavo kot Tina.Puste jo na miru pa svojo doma rihtajte.

  • lencka35 21:00 26.junij 2024.

    Gospa B. me je s takimi pripombami globoko razočarala, čeprav se mi je dolga leta zdela zanimiva, izobražena, sposobna. Stalno spotikanje vseh v ubogo Tino, pa če je preveč, če je premalo oblečena je preseglo celo mejo slovenske fovšije! Tini ...prikaži veči pa: naj se ne odziva več na dnevni rumeni tisk in takšne ali drugačne komentarje, ker se zapleta v nepotrebne igrice, v katerih zaradi primitivizma udeležencev ne bo nikoli zmagala.

  • Kmodri_ 18:31 26.junij 2024.

    Čudno, da ni imela s seboj nutrijo!!