Magazin > VIP
86528 ogledov

Igralka pokazala gole prsi, o katerih sedaj vsi govorijo

Nicola Coughlan
1/5
Profimedia
V šestminutnem seks prizoru pokazala prsi, za katere pravi, da so popolne.

Prejšnji teden je Netflix razkril zadnje štiri dele tretje sezone ene njihovih najbolj priljubljenih serij, Bridgerton, s katero so pred tremi leti na TV ekrane vrnili seks prizore. Zadnja sezona govori o ljubezni med Penelope in Colinom, ki se je rodila iz prijateljstva. Glavna lika igrata irska igralka Nicola Caughlan in Luke Newton. Še posebaj vroč je peti del, ko ustvarjalci pokažejo prvi spolni odnos med Penelope in Colinom, ki traja kar šest minut. 

V njem se igralka pojavi tudi popolnoma gola in pokaže svoje velike prsi, za katere pravi, da so popolne, s čimer se marsikdo strinja. Igralka je po premieri povedala, da je bila to njena ideja, saj je ponosna predstavnica žensk, ki imajo tip postave "popolnih prsi". "Mislim, da se ženske z mojim tipom postave – ženske s popolnimi prsmi – ne vidimo dovolj na zaslonu. Zelo sem ponosna kot članica skupnosti popolnih prsi. Upam, da boste v njih užavali," je odgovorila na novinarjevo vprašanje o goli sceni. 

Nicola je pred tem priznala, da je celo zahtevala, da se v serijo vključijo nekateri živahni trenutki: "Posebej sem zahtevala, da se vključijo določene vrstice in trenutki. Obstaja prizor, kjer sem pred kamero zelo gola in to je bila moja ideja, moja izbira. Enostavno se mi je zdelo kot največji 'jeb*** se' za vse pogovore okoli mojega telesa. Bila je neverjetno močna izkušnja." Nicola je povedala, da se je med prizori "počutila čudovito" in dodala: "Želim si, da bi pri osemdesetih lahko pogledala nazaj na to in se spomnila, kako prekleto vroča sem bila videti."

Netflix je v zadnjih treh letih odkril novo staro dobičkonosno tržno nišo. Ker sta se seks in erotika umaknila iz filmov, glasbenih spotov in oglasov, je Netflix, najprej s serijo Bridgerton, nato pa še bolj erotično nanizanko Sex/Life, poskrbel za obilico eksplicitnih vročih scen. 

Komentarjev 8
  • kapibara1 07:32 27.junij 2024.

    Upam, da ji ga je vsaj v resnici narinil..

  • Avatar jate
    jate 20:20 23.junij 2024.

    nikoli vam ni prav...če bi imela umetne bi nergali da je plastik fantastik...čist v redu normalne predvsem NARAVNE prsi...nič hudega če je malo debelejša...raje to kot suhica iz dahovega

  • Avatar Zoran
    StarMačk 19:34 23.junij 2024.

    Če bi si dala še žakl na glavo, pa shujšala v vamp, bi bile njene joške bolj zanimive...

Sorodne novice