Avto
4715 ogledov

Pretiravanje? Poglejte velikost tega zaslona v avtu!

1/14
Byton
Začetna cena kitajskega SUV modela na evropskem trgu naj bi bila 45 tisoč evrov.

Zasloni v vozilih postajajo vse večji in večji. Novi rekorder je kitajski proizvajalec Byton, ki je na avtomobilskem salonu v Frankfurtu predstavil model M-Byte, ki postavlja povsem nove standarde v velikosti zaslonov v vozilu. Njihov se razteza skoraj po celotni armaturni plošči. 

Mazda3 Avto Nekdaj dragi HUD zasloni prodirajo v cenovno dostopna vozila

Byton M-byte | Avtor: Byton Byton

Gre za prvi serijski avtomobil z digitalnim kokpitom velikosti 48-palcev. Kitajci ga bodo prodajali tudi v Evropi. Kitajski startup naj bi vozilo že prihodnje leto ponudil najprej na domačem trgu, takoj zatem pa tudi na evropskem. V začetku leta 2020 ga bo že možno naročiti tudi v Evropi.

Byton M-byte | Avtor: Byton Byton

Byton zaslon Avto Prihaja avto s takoooooo velikim zaslonom

Če jim bo uspelo pravočasno postaviti tovarno na Kitajskem, ki jo še gradijo. Do zdaj naj bi prejeli že več kot 50 tisoč rezervacij za svoj avtomobil. Nič čudnega, saj vsaj na papirju njihov SUV ponuja veliko. Poleg ogromnega zaslona ima še dva, 7- in 8-palčnega, sisteme lahko upravljamo s pomočjo gest ali glasovnega ukazovanja.

Byton M-byte | Avtor: Byton Byton

Multimedija v novem mercedesu razreda E Avto Klasični zasloni v avtomobilih na pogorišče zgodovine?

Byton M-byte | Avtor: Byton Byton

Osnovna različica električnega avtomobila ponuja elektromotor z močjo 203 kilovate (272 KM), ki poganja zadnji kolesi. Za shranjevanje energije služi baterija s kapaciteto 72 kWh, ki omogoča do 360 kilometrov vožnje z enim polnjenjem. Obstaja tudi štirikolesno gnana različic (skupna moč 304 kilovate oziroma 408 KM), ki ima še večjo, 95 kWh baterijo, ki omogoča 435 kilometrov poti z enim polnjenjem. Omogoča tudi polnjenje na hitrih polnilnicah (150 kW).

Byton M-byte | Avtor: Byton Byton

Porsche taycan Avto Celo sopotnik bo dobil svoj zaslon

Kitajci so že najavili ceno za evropski trg, ki bo okoli 45 tisoč evrov.

Komentarjev 1
  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 13:58 16.september 2019.

    Uf kako moteče, sploh ponoči, ko boš vozil, ko te praktično moti vsaka dodatna svetloba v avtu in ti manjša zenico, s tem pa si zmanjšaš zmožnost zaznavanja ob vožnji ponoči. Da ne govorim o tem, kako moteče je, ko ...prikaži več ti ves čas uhajajo oči na ekran!!! To je isto, kot bi ljudem dal pametni telefon v roke med vožnjo.