Uporabno
151 ogledov

Mercator ponovno na zmagovalnem odru

Mercator Mercator
Websi je največje tekmovanje v Sloveniji za digitalne projekte, ki letos praznuje svojo 10. obletnico. 114-članska žirija je 16. septembra podeljevala nagrade najboljšim podjetjem in posameznikom, ki so predstavili inovativne digitalne rešitve v našem prostoru.

Mercator je prejel kar pet nagrad, od tega je kar v štirih kategorijah zasedel prvo mesto. Srebrno odličje so prejeli v kategoriji Spletna mesta za M SOSESKO. Obenem pa so za  ta isti projekt v kategoriji Inovativni ustvarjalci prihodnosti, Mediji in Vsebinski marketing prejeli prvo mesto. Prav tako so najvišjo stopničko dosegli v kategoriji Digitalna orodja za M Sken mobile. Nekateri Mercatorjevi projekti so nastali v sodelovanju s podjetjem Herman & partnerji.

Mercator | Avtor: Mercator Mercator

Partnerstva odpirajo v poslovnem svetu vrata uspehu. In primer takega uspeha je sodelovanje med Mercatorjem in podjetjem Herman & partnerji. Partnerica v podjetju, Tina Cirman Popovič, razlaga, da je bila prav M SOSESKA tista, ki jih je z Mercatorjem še tesneje povezala. Danes, ko so sadovi tega sodelovanja nagrajeni tudi od zunaj, čutijo še posebno zadoščenje za ves trud, ki so ga vložili v ta inovativen projekt.

"Nagrada WEBSI Spletni prvaki ni samo nagrada Mercatorja, ampak je pravzaprav nagrada za vse ljudi in ekipe, ki se iz dneva v dan trudijo delati dobro," dodaja Viktorija Radojević Mavrič, izvršna direktorica marketinga in razvoja v skupini Mercator, in nadaljuje, "zunanja nagrada je tako samo potrditev tega, da je za končni rezultat pomemben vsak posameznik. Spletna platforma M SOSESKA je tista, na katero smo še posebej ponosni, saj je inovativni kreativni produkt na našem tržišču."