Svet
14057 ogledov

Končno znan razlog za bizarko na hrvaškem trajektu

Instagram Instagram
Odkrili so razlog, zakaj je moški visel s trajekta za Vis.

"Ugotovili, zakaj je genij visel na trajektu za Vis! Življenje je tvegal za 8,5 evra?!" so ogorčeni pri 24Sata, kjer so objavili vest in video bizarke, ki se je dogajala v soboto. 

Kot lahko vidite na spodnjem posnetku, je moški med izplutjem trajekta visel na zapornici. Novinarji 24Sata so se danes zjutraj trudili, da bi odkrili razlog za tako početje. Pred tem so namreč objavili zgolj video s komentarjem avtorja posnetka: "Tako je, če zamujaš na trajekt, v Komiži pa te že čaka punca."

Resnica res bizarna

Na uredništvo 24sata je prispel posnetek moškega, ki visi s trajekta. Posnetek je bil objavljen tudi na Facebook strani "Volim Komižo". Posnetek prikazuje moškega, ki se drži trajekta, osebje na kopnem pa maha v znak, da nekaj ni v redu. 

Ozadje za posnetkom je danes razkril dalmatinskiportal.hr, kjer pojasnjujejo, da se je to zgodilo v soboto v splitskem pristanišču. Moški je visel na zadku trajekta, ki je iz Splita peljal proti Visu. Kot piše Dalmatinski portal, je moški visel s klančine, ker ni imel vstopnice. Cena enosmerne vozovnice je sicer 8,5 evra.

Gre za potnika, ki je poskušal vstopiti oziroma skočiti na trajekt brez vozovnice. Po obvestilu o visečem potniku, je posadka s hitrim posredovanjem preprečila, da bi se zgodilo najhujše. Kljub nespametnemu početju so uslužbenci Jadrolinije slepega potnika potegnili na trajekt in ga odpeljali na Vis.

Kakšne so cene trajektov lahko preverite v našem prispevku TUKAJ. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.