Šport
10 ogledov

Stuttgart bo minil brez Nadala

Rafa Nadal se drži za glavo zaradi poškodbe. Žurnal24 main
Zmagovalec Wimbledona Španec Rafael Nadal bo moral izpustiti turnir v Stuttgartu. Vzrok za to je njegova poškodba kolena, zaradi česar je drugi igralec sveta seveda izjemno razočaran.

Zmagovalec letošnjega teniškega turnirja v Wimbledonu , Španec Rafael Nadal, bo izpustil tekmovanje v Stuttgartu. "Mercedes Cup" bo brez Španca minil zaradi njegove poškodbe kolena. Potem ko so mu zdravniki svetovali nekaj počitka, je Nadal odpotoval k prirediteljem in jim osebno sporočil žalostno novico. "Razočaran sem, da ne bom mogel igrati," je dejal drugi najboljši igralec sveta, ki pa je v nedeljo na sveti travi v Wimbledonu zasenčil prvega tenisača Švicarja Rogerja Federerja. Maratonski dvoboj, ki ga je Rafa dobil po skoraj petih urah in izidu 6:4, 6:4, 6:7 (5), 6:7 (8) in 9:7, pa je Špancu očitno pustil posledice, saj je med samo igro že poiskal pomoč zdravnika zaradi bolečin v kolenu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.