Šport > Nogomet
16 ogledov

Ronaldo na operaciji

Ronaldo je premor med sezono izkoristil za odpravo težav z gležnjem. Žurnal24 main
Portugalski zvezdnik in predmet poželenja mnogih predstavnic nežnejšega spola je moral na operacijo. Tam so se ukvarjali z njegovim desnim gležnjem, poseg pa je bil lažje narave.

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je v ponedeljek zjutraj v amsterdamski bolnišnici AMC uspešno prestal operacijo desnega gležnja, je potrdil predstavnik bolnišnice Johan Kortenray. Ronaldo je v Amsterdam prispel v nedeljo zvečer na pregled, domov pa se bo vrnil že v ponedeljek proti večeru. Zvezdnika Manchester Uniteda, ki je imel po pisanju portugalskega športnega dnevnika A Bola težave z desnim gležnjem že več mesecev, je operiral nizozemski ortopedski specialist Niek van Dijk. Kirurg svetovnega slovesa je operiral že več nogometnih zvezdnikov, tudi Nizozemca Ruuda van Nistelrooya in Robina van Persieja, Nemca Michaela Ballacka in Italijana Filippa Inzaghija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.