Šport > Nogomet
850 ogledov

Nogometaš na nor način pregnal novinarje: Česa takega ne pomnim!"

Robert Alvarado Chivas Guadalajara Profimedia Robert Alvarado.
Na klubski novinarski konferenci je nogometaš v zaprtem prostoru odvrgel eksplozivno sredstvo.

Nogometaš Mehiškega Chivasa Roberto Alvarado si je na klubski novinarski konferenci privoščil neslano šalo in predstavnike medijev prestrašil s petardo. 

Pri tem je enega od snemalcev zadel v nogo, mediji pa so se odločili, da protestno zapustijo dogodek, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina.

"Neverjetno, kaj se je zgodilo. Česa takega se v 15 letih, odkar spremljam klub, ne spomnim. To ni šala," je na platformi X dogodek komentirala novinarka Karina Herrera.

Zgodba se je na družbenih omrežjih hitro razširila, nogometaš pa se je nato tudi opravičil. Kot je dejal, se je želel pošaliti s soigralcem, ne pa z novinarji.

Del novinarjev se je vrnil na novinarsko konferenco, vsi pa so ostro obsodili dogodek. Opravičila se jim je tudi uprava kluba, ki je trenutno na desetem mestu prvenstvene razpredelnice.

Dogodek se je zgodil, ko je bil del nogometašev še na treningu. Pok petarde je bil tako glasen, da se ga je močno slišalo tudi na zunanje igrišče, kot lahko slišite na spodaj priloženem posnetku.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice