Šport > Nogomet
1005 ogledov

Preslab za Cedevito, zdaj bo igral za LA Lakers

David Stockton Profimedia
Sin legendarnega NBA zvezdnika bo igral za Jezernike.

David Stockton, sin legendarnega branilca ekipe Utah Jazz Johna Stocktona, je podpisal pogodbo z Jezerniki iz Los Angelesa. Osemindvajsetletni košarkar je v minuli sezoni nastopal v Nemčiji, kjer je odigral 35 tekem za ekipo Medi Bayeruth, v povprečju pa je dosegal 8.7 točke, 2.1 skoka in 3.6 podaje na tekmo.

Stockton je leta 2016 zaigral tudi za zagrebško Cedevito, ki se je pred to sezono združila z Olimpijo. S predhodnico sedanje Cedevite Olimpije je takrat podpisal triletno pogodbo, a v naslednjih dveh mesecih razočaral in hitro moral zapustiti klub.

Vrnil se je v ZDA, se predstavami v razvojni NBA ligi pa si je prislužil nekaj preizkušenj pri franšizah lige NBA. Na koncu je podpisal dve kratkoročni pogodbi z Utahom, kasneje pa se je znova odpravil v Evropo. Zdaj bo igral v družbi LeBrona Jamesa, Anthonyja Davisa in drugih zvezdnikov LA Lakers.

.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.