Šport > Nogomet
3128 ogledov

Messijev sin ve, kdaj se je očetu bolje izogniti

lionel messi Epa
Argentinski virtuoz je razkril zanimivo podrobnosti iz družinskega življenja.

Lionel Messi se ni udeležil reprezentančnega zbora pred prijateljskima tekmama argentinske reprezentance z Gvatemalo in Kolumbijo, vendar v tem času ni sedel križemrok.

Pred obiskom promocijskega dogodka, ki ga je organiziral njegov dolgoletni pokrovitelj Adidas, je v intervjuju za katalonsko radijsko postajo Radio Catalunya razkril, da se tudi po 14 letih igranja na najvišjem nivoju še vedno ne zna soočati s porazi.

Očetove šibke točke se zelo dobro zaveda tudi njegov najstarejši sin Thiago, ki bo letos dopolnil šest let. Messi je po rojstvu prvorojenca poskušal delati na sebi v želji, da bo spremenil odnos do neuspehov na zelenici, vendar mu to ni preveč uspevalo, zato v njegovi hiši velja pravilo: ko oče izgubi, se o tem ne govori!

"Ko sem dobil prvega sina, sem poskušal spremeniti svoj odnos, a še vedno se zelo težko soočam s porazi. Težko ostanem pozitiven. V naši slačilnici si vedno želimo več, tako da je za pogovor z menoj potrebno počakati nekaj dni. Thiago to že dobro ve in se tega tudi drži. O porazu se ne pogovarjamo. Fant ve, da o tem ni pametno govoriti," je povedal Messi.

Messi Radio Catalunya Šport Messi prvič spregovoril o prestopu Ronalda

Argentinec se je v istem intervjuju dotaknil tudi prestopa Cristiana Ronalda, kar je po njegovi oceni oslabilo madridskega velikana. Na besede se je že odzval trener Real Madrida Julen Lopetegui. "Jaz ne bi dvomil v nogometaše Reala. Začeli smo dobro in osvojili devet točk, zdaj je čas za razmislek. Želimo si osvojiti vse," je dejal.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice