Šport > Nogomet
2488 ogledov

Messi neusmiljen tudi doma

lionel messi Epa
Argentinski zvezdnik se odlično znajde tudi na domači zelenici.

Za argentinskim velezvezdnikom Lionelom Messijem je neuspešno poletje, saj se je moral s soigralci iz reprezentance posloviti že v osmini finala svetovnega prvenstva v Rusiji. Gavči so z neprepričljivimi predstavami v skupinskem delu tekmovanja razočarali vročekrvne navijače v domovini, nato pa je sledil še poraz proti kasnejšim svetovnim prvakom. Francozi so slavili s 4:3.

Messijevi soigralci iz Barcelone se zdaj že nahajajo na pripravah, Argentinec pa je zaradi udejstvovanja na mundialu dobil nekoliko daljši počitek pred novo sezono. A to ne pomeni, da je okroglo usnje potisnil v kot, prav tako kot na zelenici največjih stadionov v Evropi, pa je do tekmecev neusmiljen tudi na domačem vrtu. Pa čeprav imajo ti par nog več.

Messi je tako namučil tudi svojega hišnega ljubimčka. Če se sploh lahko izrazimo s pomanjševalnico.

Messi je v minuli sezoni v španskem prvenstvu zbral 34 zadetkov in 12 asistenc na 36 tekmah, v ligi prvakov pa je na desetih obračunih v svojo statistiko vpisal 6 golov in štiri podaje za zadetek.

Tokrat sicer v Španiji ne bo imel več enega velikega konkurenta za naslov najboljšega strelca La Lige, saj se je Cristiano Ronaldo iz madridskega Reala preselil k Juventusu.

Barcelona bo uradni del sezone odprla 12. avgusta, ko jo čaka superpokalni obračun s Sevillo.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice