Šport > Nogomet
21 ogledov

Deco uradno v Chelseaju

deco Žurnal24 main
Nekaj časa napovedovani prestop se je uresničil. Brazilski Portugalec Deco se je preselil v Chelsea, kjer bo vadil in igral pod budnim očesom svojega nekdanjega selektorja Scolarija.
 

Preberite še ...

Deco in Eto'o v Chelsea
Sedem milijonov razlogov

Londončani so Decu, ki je dvakrat osvojil Ligo prvakov, za dveletno zvestobo plačali 11 milijonov evrov, še malo več pa je znašala odškodnina, ki so jo dobili Katalonci. Prav ta je verjetno odgnala Mourinhov Inter, ki je bil prav tako zagret za Decove storitve. Novi trener Chelseaja Luiz Felipe Scolari bo prvič uradno na novo delovno mesto prišel danes, ob novici o podpisu svojega nekdanjega in novega varovanca pa si prav gotovo mane roke. Po drugi strani ga čaka še precej dela pri prepričevanju Franka Lamparda, ki ga mika Inter, da ostane v klubu, podobno željo pa je izrazil tudi Ricardo Carvalho.

Chelseajevega novinca čaka ostra konkurenca za vlogo v moštvu, kjer v zvezni vrsti že nastopajo omenjeni Frank Lampard, Michael Ballack, Michael Essien, Mikel Jon Obi in Claude Makelele, vendar se izkušeni Portugalec ne boji: "Dejstvo, da v klubu igra veliko dobrih igralcev, pomeni napredek za moštvo. Zame je nastopanje za Chelsea nov izziv, ki se ga veselim. Vem, da bom potreboval nekaj časa, da se prilagodim, a sem prepričan, da bom to storil hitro in po najboljših močeh prispeval k igri svoje nove ekipe."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.