Šport > Nogomet
1436 ogledov

Costa 'driblal' žogo in Ramosovo glavo

sergio ramos Print Screen
Reprezentančna kolega sta obračunala na tekmi evropskega superpokala.

Prvi madridski derbi letošnje sezone se je končal s slavjem Atlética in novo klubsko lovoriko za slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka. Srečanje mestnih rivalov sta z obračunavanjem na zelenici zaznamovala Diego Costa in Sergio Ramos.

Atletico Madrid UEFA superpokal Šport Oblak prekinil Realov urok

Slabše jo je odnesel branilec Reala, ki ga je Costa močno brcnil v glavo, napadalec Atlética pa je pred tem v obraz pokasiral Ramosov komolec. Costa, strelec dveh zadetkov ob zmagi Atlética, je po tekmi dejal, da sta z Ramosom v dobrih odnosih, vendar na zelenici ni popuščanja.

"Vsi vedo, da občudujem Ramosa. On je izjemen nogometaš in to dokazuje iz leta v leto. Zelo dobro se razumeva, čeprav se tokrat to ni videlo. Ko sem se pridružil reprezentanci, mi je zelo veliko pomagal. Spoštujem ga, a na igrišču se boriva vsak za svojo ekipo. Ramos je močan igralec, ki si vedno želi zmagati. Enako velja zame. Ne glede na to, kaj se zgodi na zelenici, si po koncu tekme seževa v roke in s tem je zgodba zaključena," je povedal zvezdnik Atlética.

Surovo obračunavanje dveh nogometnih velikanov je močno odmevalo na družbenih omrežjih, kjer ni manjkalo zapisov, da sta se ob Ramosovih bolečinah zadovoljno smehljala tako Jürgen Klopp kot Mohamed Salah.

sergio ramos Vojna besed Šport Ramosu prekipelo: Brigaj se zase!
Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.