Šport > Nogomet
13 ogledov

Chelsea se smuka okrog Kakája

Milan Kaka in Parlo - AFP - main Žurnal24 main
Če so nekoč Portugalci v Braziliji ustanovili svojo kolonijo, pa očitno Luiz Felipe Scolari namerava narediti brazilsko kolonijo v Londonu, saj si je po Decu zaželel še Milanovega vezista Kakája.
 

Preberite še ...

Zambrotta v Milan

Milanov podpredsednik Adriano Galliani je potrdil, da je londonski Chelsea za Brazilca Kakája v eno od svetovnih prestolnic mode poslal uradno ponudbo, čeprav naj bi željo po Kakájevem igranju v Milanovem dresu gojila tako klub kot igralec. Na muhi vrste klubov pa je tudi drugi izvrstni vezist milanskega kluba Andrea Pirlo.

 
 

Zdi se mi neverjetno, da se navijači ne veselijo prihodov Marca Borriella, ki je prejšnjo sezono zabil 19 golov, Mathieuja Flaminija iz Arsenala in Gianluce Zambrotte.

Adriano Galliani

 
"Za Kakája smo dobili zares visoko ponudbo. Precej zanimanja obstaja tudi za Pirla, vendar niti on niti njegov agent nista prišla v mojo pisarno z željo po povišici," je dejal Galliani, ki je dodal, da navijači ne bi smeli biti razočarani, če to poletje v milanskih vrstah kljub zanimanju za Emmanuela Adebayorja in Ronaldinha ne bo novih podpisov, saj se klub otepa z dolgovi. "Zdi se mi neverjetno, da se navijači ne veselijo prihodov Marca Borriella, ki je prejšnjo sezono zabil 19 golov, Mathieuja Flaminija iz Arsenala in Gianluce Zambrotte. Kot navijač seveda tudi jaz upam, da se bo zgodilo še kaj, vendar je Milan že okrepil svojo zasedbo," je končal Galliani.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.