Šport
1 ogledov

Mou: "Španija ni le Barça! Pet je Realovih ..."

Arbeloa Mourinho Real Madrid naslov proslava Madrid prvak prvaki Twitter Reševalni pas/Twitter
José Mourinho na svojem popotovanju po Aziji, v petek je bil denimo v Maleziji, reklamira ime svojega Reala Madrida. Trener belega baleta se je obregnil ob namigovanja, da je reprezentanca Španije v bistvu le razširjena ekipa Barcelone, saj igra enako kot katalonski ponos.

"Govorite o španski reprezentanci in o Barçi. Ampak tam je tudi pet nogometašev Madrida. Ne vem, zakaj mešate te reči, saj so povsem različne. Španija ni Barça," je iz Malezije sporočil José Mourinho. Trener Reala Madrida je še pristavil, da je prevlade Barcelone po izgubljenem naslovu prvaka, ki ga je premierno osvojil prav Mourinho, zdaj konec.

"Barcelona je bila prvakinja Španije. In, ponavljam, bila je, ker ni več. Španija je prvakinja sveta in o tem ni dvoma. Je ena najboljših ekip Eura. Če bo vse šlo tako, kot je treba, gre v pravilno smer. Španija se mora uvrstiti naprej in mora še tekmovati, verjetno z Nemčijo in še nekaj drugimi ekipami, da bi bila prvakinja Evrope," dodaja Portugalec.

Mourinha je v petek v predsedniški palači Putrajaya sprejel premier Datuk Seri Najib Razak. Po pogovoru mu je Realov strateg izročil podpisan dres kraljevega kluba za naslednjo sezono. To je bila tudi zadnja Mourinhova postaja na azijski turi, kjer je kot ambasador kluba sodeloval na več dobrodelnih dogodkih. Kot strokovni komentator Al Džazire je spremljal tudi nekaj tekem Eura.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.