Šport > Košarka
3536 ogledov

Veliki srbski zvezdnik bo postal nov Dončićev soigralec

Boban Marjanović
Srbski zvezdnik zapušča ekipo Philadelphia 76ers in se seli k Dallas Mavericks, kjer se bo pridružil našemu Luki Dončiću.

Srbski košarkarski zvezdnik Boban Marjanović, ki igra na poziciji centra, bo kot kaže svojo kariero v ligi NBA nadaljeval pri Dallas Mavericks, kjer bo postal soigralec enega najboljših mladih košarkarjev na svetu, Luke Dončića.

Uradne potrditve prestopa s strani kluba zaenkrat še ni bilo, se je pa preko socialnega omrežja že oglasil Marjanovićev menedžer Miško Ražnatović, ki je navdušen nad partnerstvom Dončića in priljubljenega "Bobija":

"Na pomolu je nova dvoletna epizoda tradicionalnega srbsko-slovenskega prijateljstva na najvišjem nivoju!"

Prestop visokoraslega Srba v Dallas sta najavila tudi dva zelo dobro podučena vira: Marc Stein in Shams Charania. Po poročanju tamkajšnjih medijev naj bi srbski center kot prosti igralec podpisal dvoletno pogodbo v višini 7 milijonov dolarjev.

Marjanović je v ligi NBA pred tem igral za LA Clippers, Philadelphia 76 ers, San Antonio Spurs in Detroit Pistons. V svoji zadnji sezoni je igral za Philadelphio ter povprečno beležil 8,2 točki ter 5,1 skoka v zgolj 13 minutah na tekmo.

Glede na to, da je pri Dallasu edini čisto pravi center Tunizijec Salah Mejri, Marjanović v svoji novi ekipi zagotovo računa na višjo minutažo.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice