Šport > Košarka
5187 ogledov

Dallas bi sodeloval v menjavi igralcev, če dobi Dragića

dončić dragić Reševalni pas/Twitter
Po poročanjih čez lužo bi zlati evropski dvojec lahko znova zaigral skupaj.

Po poročanju ESPN Dallas ni uspel pri lovu na 'velike ribe' kot sta Kawhi Leonard in Kemba Walker, zato se je odločil pripeljati nekaj košarkarjev, ki sicer ne sodijo med največje zvezdnike lige NBA, a bi lahko dopolnjevali igro vodilnega dvojca Luka Dončić - Kristaps Porzingis. Med resne kandidate za takšno vlogo sodi tudi kapetan slovenske zlate reprezentance Goran Dragić. Ta bo v naslednji sezoni sicer prejel plačo nekaj več kot 19 milijonov. 

Kemba Walker NBA Šport Zvezdnik menja klub, Dončić pa ostaja brez Walkerja

Pri Miamiju želijo sicer skleniti dogovor z Jimmyjem Butlerjem, ki je preteklo sezono zaključil v dresu Philadelphie. Košarkar, ki si ga sicer v svoje vrste želi zvabiti tudi Houston, naj bi sklenil 'sign and trade' posel, v razmenjavo igralcev pa bi se bil pripravljen vključiti tudi Dallas, če bi to pomenilo priložnost, da dobi še enega slovenskega košarkarja.

Pri Dallasu pa naj bi se zelo zanimali tudi za odličnega obrambnega košarkarja moštva LA Clippers Patricka Beverleyja, ki bi lahko dobro sodeloval z obema Slovencema in visokim Latvijcem.

Komentarjev 1
  • Bethany_Ligertwood 16:10 01.julij 2019.

    Začnite zaslužiti z Google $ 7385 - $ 8726 na teden za delo na spletu od vašega doma za 2-3 ure na dan. Redno plačujte vsak teden. Vse kar potrebujete je računalnik, internet povezava in malo prostega časa. Everything in ...prikaži večin the world rests in a popolnoma spremenilo moje življenjee. T0 come ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com

Sorodne novice