Šport > Košarka
9157 ogledov

Dončić po tem košu norel od navdušenja

luka dončić Print Screen
Do začetka nove sezone v ligi NBA nas loči samo še dober teden.

Moštvo Luke Dončića Dallas Mavericks bo do začetka nove, 74. sezone sezone lige NBA odigralo še dve od skupno petih pripravljalnih tekem.

V noči na torek se bodo varovanci Ricka Carlisla še drugič v tednu dni pomerili z Oklahomo City Thunder, tokrat pred domačimi gledalci v American Airlines Centru, nato pa jih v četrtek čaka še zadnji preizkus proti LA Clippers. 

Košarkarji Dallasa so na prvih treh tekmah zabeležili tri poraze in še čakajo na prvo zmago v predtekmovalnem delu sezone.

Gonilna sila moštva je bil po pričakovanjih Dončić, aktualni novinec leta v NBA, ki je prvo tekmo presedel na klopi, na drugi in tretji pa je bil s 27 oziroma 21 točkami najboljši strelec svojega moštva.

Slovenski košarkar preostanek časa do začetka nove sezone izkorišča za zadnje popravke v njegovi igri.

Na enem od zadnjih treningov Dallasa je pilil igro ena na ena, v kateri sta se merila s pomočnikom trenerja Jamahlom Mosleyjem

Ta se je izkazal za precej trdoživega nasprotnika, tako da se je Dončić enega izmed košev veselil kot majhen otrok. Prodor 20-letnika si lahko ogledate ob koncu priloženega posnetka.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice