Šport > Košarka
3096 ogledov

Dončić je številka ena

Luka Dončić epa
V senci afere o menjavi zastopnika novo priznanje za slovenskega čudežnega dečka.

Luka Dončić, nakoristnejši košarkar (MVP) pretekle sezone Evrolige, bo svojo kariero nadaljeval v ligi NBA, kjer bo v prihajajoči sezoni nosil dres Dallas Maverics.

Slovenski košarkar je med evropsko elito odigral tri sezone (2016-2018) in v tem razmeroma kratkem času pustil neizbrisen pečat. O tem priča tudi seznam 100 najlepših potez lanske evroligaške sezone.

Dončić je na seznamu zasedel prvo mesto s košem prek celega igrišča, ki ga je dosegel na tekmi z Barcelono.

Priznanje za potezo leta je samo še pika na i fenomenalni sezoni, v kateri je 19-letnik evroligaški kroni dodal naslov španskega prvaka, drugič zapored postal vzhajajoča zvezda Evrolige, MVP finala, član udarne evroligaške peterke, MVP španske ACB, najboljši mladi košarkar španskega prvenstva in član prve peterke lige ACB.

Luka Dončić Kdo je ponarejal? Šport Nove podrobnosti v aferi o Dončićevem podpisu

Komentarjev 1
  • Rachel_Wilkinson 16:55 18.avgust 2018.

    Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju 22.000 evrov že več mesecev in dela približno 30 ur na teden...... Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko ...prikaži več sem poskusil..... Potencial pri tem je neskončen..... To je tisto, kar p0čnemm . ........ ➥➥➥➥➥ www.Internet43.Com