Šport
11 ogledov

Frešerjeva na Ptuj

Anja Frešer se iz enega Mercatorja seli v drugega. Žurnal24 main
Nekdanja slovenska reprezentantka z izjemnimi izkušnjemi Anja Frešer, ki je s Krimom pa dvakrat osvojila tudi evropski rokometni vrh, si je nadela kurentovo masko - prestopila je na Ptuj.
 

Preberite še ...

Intervju: Marta Bon

Anja Frešer, nekdanja slovenska rokometna reprezentantka in dolgoletna članica Krima Mercatorja, je nova igralka ŽRK Mercator Tenzor Ptuj. Frešerjeva je s Krimom dvakrat slavila v evropski ligi prvakinj, enkrat z danskim Slagelsejem, z ljubljansko Olimpijo pa je osvojila evropski pokal EHF. "Vedelo se je, da Krim pomlajuje ekipo in da z vsemi ne bodo podpisali ali obnovili pogodb. Imela sem nekaj ponudb, a prav nobene konkretne. Razmišljala sem o slovesu od aktivnega igranja, po pogovoru s ptujskim trenerjem Nikolo Bistrovičem pa je na koncu padla odločitev, da zaigram za ŽRK Mercator Tenzor Ptuj. Eden izmed razlogov za odhod na Ptuj je bil tudi, da bom več doma pri mami. Mislim, da bom z mojimi izkušnjami v pomoč mladi ekipi in da bomo odščipnili kakšne točke favoriziranim ekipam," je dejala Frešerjeva.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.