Slovenija
5242 ogledov

Sveža vremenska napoved: To nas čaka v naslednjih dneh!

nebo oblaki sonce vreme Profimedia
Teden se je začel z lepim vremenom, ki pa ne bo konstantno. Vremenska napoved za prihodnje dni predvideva tudi nevihte. Preverite, kdaj od doma z dežnikom.

Začetek delovnega tedna je olajšalo modro nebo, prijetne temperature so marsikomu dvignile razpoloženje. Toda že jutri bo, vsaj v nekaterih delih države, drugače.

Že v danes popoldne bo na zahodu Slovenije delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, tam lahko zvečer nastane kakšna kratkotrajna ploha ali nevihta, navaja Agencija RS za okolje (ARSO).

V pišu jugozahodnega vetra se bodo temperature danes povzpele vse tja do 24 stopinj Celzija.

Torek prinaša spremembe

mavrica nebo oblaki | Avtor: Profimedia Profimedia

V drugi polovici noči na torek se bodo v zahodnih krajih bolj pogosto začele pojavljati krajevne plohe in nevihte, ki se bodo nato širile proti vzhodu.

V torek bo vreme spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami. Predvsem zahodna polovica države bo deležna pogostejših ploh in neviht. Temperature bodo podobne kot v ponedeljek.

Sreda bo na vzhodu države v znamenju dokaj sončnega vremena, medtem ko bo na zahodu delno jasno z občasno povečano oblačnostjo in krajevnimi padavinami. 

V četrtek bo vreme podobno kot v sredo. Nebo bo za odtenek bolj oblačno, jugozahodni veter pa malce močnejši.

Za prihodnje dni ARSO ni izdal nobenega posebnega opozorila.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice