Slovenija
29 ogledov

"Nalezli smo se otroškosti"

otroci na Petrolu, varstvo na dan stavke
1/4
Petrol
Na dan, ko so stavkali tudi v vrtcih in šolah, so nekatera podjetja priskočila na pomoč svojim zaposlenim in pripravila dan zabave v službah njihovih staršev.

Nekatera podjetja so v času stavke javnega sektorja oranizirala varstvo otrok zaposlenih, ki si ga niso mogli drugače zagotoviti.

Eno takih je Petrol, kjer so v stavbi uprave, kjer je sicer zaposlenih 400 oseb, pripravili program animacije za nekaj deset otrok, ki vključuje tako likovno ustvarjanje za Petrolovo akcijo Otroci odraslim, kot tudi ustvarjanje z različnimi didaktičnimi pripomočki in celo spoznavanje neobičajnih hišnih ljubljenčkov.

"Prepričan sem, da smo se vsi v poslovni hiši nalezli otroškosti, ki nam bo dala ustvarjalni naboj za naslednje delovne dni," je povedal predsednik uprave Tomaž Berločnik.

Tudi v Novi KBM so sodelavcem omogočili, da so svojega otroka pripeljali s seboj na delovno mesto ali so v ta namen koristili dopust. V banki so med drugim izvajali tudi aktivnosti v skladu z lani decembra pridobljenim osnovnim certifikatom Družini prijazno podjetje.

Brezplačno varstvo in animacijo za otroke so zagotovili tudi v največji spletni trgovini mimovrste=), kjer prav tako poudarjajo, da se ponašajo s certifikatom Družini prijazno podjetje in, kot so zapisali, "smo tudi tokrat dokazali, da so naši zaposleni in njihove družine najpomembnejši kapital podjetja".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.