Slovenija
46 ogledov

Konec Slakovih Pogledov Slovenije?

Uro%C5%A1 Slak Žurnal24 main
Uroš Slak je po koncu vodenja četrtkove oddaje javnosti sporočil, da morda Pogledov Slovenije ne bo več, ker vodstvo režiserju RTV Slovenija ni poravnalo obveznosti.
Uro%C5%A1 Slak | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

"Tako, spoštovani gledalci in gledalke, naj povem, da ste današnje Poglede Slovenije lahko gledali samo zato, ker je naš režiser Njegoš Maravič, čeprav vodstvo RTV Slovenija ni izpolnilo vseh obljub, danes prišel v službo in realiziral to oddajo pro bono. Ne vemo, ali bo Njegoš to storil tudi prihodnji četrtek, zato vam tudi ne moremo obljubiti, da bomo prihodnji četrtek na sporedu." To so bile besede Uroša Slaka v četrtkovih Pogledih Slovenije, s katerimi je razjezil vodstvo RTV Slovenije.

Njegove navedbe je vodstvo zavrnilo kot "neutemeljene in neresnične". Sporočili so, da "predvajanje oddaje nikoli ni bilo in tudi danes ni ogroženo". Izpostavljajo, da je Slak neprimerno uporabil medij za urejanje notranjih zadev javnega zavoda. "Vodstvo RTV Slovenija takšnih dejanj ne dopušča in jih tudi v bodoče ne bo dovoljevalo," še dodajajo. O obveznostih do režiserja pa niti besede.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.