Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Šesterica obračunala z noži in palicami

Slika je simbolična (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Včeraj se je v Novem mestu na ulici steplo šest ljudi, med pretepom so bile uporabljene tudi palice in noži. Dva izmed njih so poškodovana odpeljali v bolnišnico.

Novomeški policisti so morali včeraj posredovati v pretepu na javnem kraju. Potem ko so zbrali obvestila in jim je uspelo umiriti razgrete pretepače, so ugotovili, da se je sprlo, drug drugemu grozilo in pretepalo šest ljudi. V pretepu so bile uporabljene tudi palice in noži, ki so jih policisti kasneje zasegli.

Huje poškodovano 26-letno žensko in lažje poškodovanega 25-letnega moškega so zaradi poškodb, ki sta jih utrpela, reševalci odpeljali v bolnišnico.
Po zdravniški oskrbi so 25-letniku odvzeli prostost in ga pridržali. S kazensko ovadbo ga bodo privedli k preiskovalnemu sodniku. Zaradi kaznivega dejanja ogrožanja varnosti z nevarnim predmetom ali orodjem bodo na pristojno tožilstvo po zaključenem postopku ovadili tudi 26-letno žensko, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.