Slovenija > Črna kronika
8 ogledov

Neznanec nagovarjal otroke

Novogoriški pedofil naj bi se spravil na najmanj dvanajst otrok. Žurnal24 main
Neznanec naj bi v Grosupljem nagovarjal otroke in jih vabil v avtomobil.

Policija zbira informacije in preiskuje primer, ko naj bi neznanci v Grosupljem iz avtomobila nagovarjali otroke, jim ponujali bombone ter jih vabili v svoje vozilo.

Kot so za STA sporočili s Policijske uprave Ljubljana, so bili o dogodku posredno obveščeni, policija pa se je na obvestilo odzvala na način, kot je predviden ob takšnih prijavah, in pričela izvajati ukrepe ter zbirati obvestila, da bi izsledili in identificirali vozilo, osebe in motiv.

Ravnateljico Osnovne šole Louisa Adamiča Janjo Zupančič so o tem obvestili starši, je še poročala TV Slovenija. Po besedah ravnateljice so na šoli ocenili, da je problem resen in so tako obvestili pristojni organ. "Obvestili smo tudi učitelje, ti pa naprej učence in starše," je še dejala.

Policisti tako pozivajo vse, ki bi o tem imeli kakršne koli informacije, naj jih posredujejo na telefonsko številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Komentarjev 3
  • Stolp 13:14 14.april 2012.

    Tale tuki je pa en navaden amater.

  • Stolp 13:12 14.april 2012.

    Mah spet metanje peska v oči. Taki so še najbolj nedolžni. Predvsem pa neumni, če izpostavljajo reg. številko avtomobila npr.Kaj pa desetine otrok, ki jih izgine pri nas? Kje končajo? Spremlajmo limonado okoli Maddy ampak koliko otrok pa ...prikaži več pri nas izgine? O tem se nič ne piše. Zakaj policija ne objavi statistike? Ker bi morala potem objaviti koliko takih primerov je razrešila! Zato ker so to pravi, tisti res pokvarjeni pedofili in imajo policijo podkupljeno.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 11:46 14.april 2012.

    To jih je lokalni župnik vabil k verouku,saj je skoz manj vernikov in učencev te smeri študija?